Kutná Hora získala uznání za „otevřenost úřadu“ v srovnávacím výzkumu „Město pro byznys Středočeského kraje“ týdeníku Ekonom. V celkovém pořadí se Kutná Hora umístila mezi 205-ti obcemi s rozšířenou působností a dvaadvaceti městskými částmi Prahy na šestnáctém místě. …………………………………………….

Město pro byznys je srovnávací výzkum, do kterého se jednotlivá města nepřihlašují, ale jsou do vyhodnocení zařazena automaticky. Cílem výzkumu je vytvořit diskusní platformu na téma možnosti malého a středního podnikání ze strany samospráv. Organizátoři a partneři výzkumu si jsou velmi dobře vědomi, že úkolem samosprávy je vytvářet co nejlepší životní podmínky pro všechny, proto chtějí zprostředkovat jednotlivým radnicím dobré zkušenosti a nápady z ostatních regionů. Pro pracovníky městských úřadů, podnikatele ale i veřejnost je sestavován unikátní žebříček nejlepších měst s největším podnikatelským potenciálem v ČR.

Podstatou výzkumu je komplexnost a ojedinělost průzkumu. Srovnávací výzkum Město pro byznys se od ostatních projektů odlišuje nejen rozsahem, ale i množstvím sledovaných kritérií. Do výzkumu je automaticky zapojeno 205 měst s rozšířenou působností a 22 městských částí města Prahy. Město pro byznys zahrnuje všechny oblasti, které mají pro podnikatele a firmy strategický význam. Více informací najdete ZDE.

(mestoprobyznys.cz)

.
GASK

 

.

Zavřít menu