Jak jsme vás informovali v listopadu loňského roku, do objektu bývalé Jezuitské koleje v Kutné Hoře, současného sídla Galerie Středočeského kraje, se přestěhuje Academia Rerum Civilium – Vysoká škola politických a společenských věd z Kolína. Při příležitosti zahájení činnosti se škola chce představit zejména svým novým sousedům, Kutnohořanům.

.
V pátek 20. března se uskuteční v refektáři Jezuitské koleje od 14. hodin tisková konference přístupná veřejnosti, na které rektor ARC-VŠPSV Ján Liďák, ředitelka GASK Jana Šorfová a další zástupci vysoké školy nabídnou informace o spolupráci školy s GASK, samotném studiu a dalších aktivitách. Od 15.30 vám potom jedna z nejzkušenějších lektorek trénování paměti v ČR, ředitelka Centra celoživotního vzdělávání ARC-VŠPSV, Petra Hirtlová ukáže, jak si zapamatovat jména, tváře či nákupní seznam a jak se snadno učit například jazykům. Od 18. hodin na rektorátu v budově „B“ budou na otázky o škole a studiu odpovídat všem zájemcům rektor a prorektoři ARC-VŠPSV.
Sobota 21. března bude věnována sérii přednášek a společné prohlídce prostor, kde bude probíhat výuka (kompletní sobotní program najdete ZDE).

(jok)

.

Zavřít menu