Studentské veselí doprovodí zábava na třech stage!
Studentské veselí se blíží! Pardubický majáles se představí už v pátek 11. května, dvoudenní oslavy doprovodí zábava na třech stage. Majáles je sice studentská oslava příchodu máje a krás studentského života. Kdo ale říká, že čas prvních sukní, skvělé muziky a lahodného piva nemohou oslavit i ti, kdo dávno odrostli ze školních lavic?
 
Oslavy mládí, jara a muziky mají v našich zemích dlouholetou tradici. Ta je doložena už od dob rozmachu univerzit v 15. století, a již tehdy se ustálil zvyk tolerovat studentskou recesi, a to i provokativní. V den školního volna před filipojakubskou nocí se žáci vydávali se svými učiteli pod školními prapory do jarní přírody, kde zpěvem a tanci oslavovali radost ze života. Tolik se toho zase po těch stoletích nezměnilo. Snad jen místo přírody se chodí do ozvučených areálů, prapory nahradily zálohované půllitry a místo učitelů ovládají majáles potetované hvězdy hudebního showbyznysu. A hudba je to, kolem čeho se dnes hlavně majáles (z latinského „májové, květnové“) točí. Obzvláště kolem toho pardubického, který si již několik let svým programem nezadá s velkými festivaly zvučných jmen. A co vás čeká na pardubické Cihelně letos?
 
Dva dny Majálesového veselí v Pardubicích!
Pátek 11.5.2018 od 12:00 do 23:59
Sobota 12.5.2018 od 10:00 do 23:59
DVA DNY zábavy na třech pódiích!
 
BEN CRISTOVAO, FAST FOOD ORCHESTRA, IMODIUM, INEKAFE, JANEK LEDECKÝ, LENNY, MAREK ZTRACENÝ, MARPO, MIRAI, MŇÁGA A ŽĎORP, NO NAME, PEKAŘ, READY KIRKEN, RYBIČKY 48, SKYLINE, UDG, VISACÍ ZÁMEK, VYPSANÁ FIXA, WOHNOUT, XINDL X
 
DJs: ANGRY BEATS, BON FINIX, BRIAN, ENRICO, FRANTA BABKA, CHRIS SADLER, KERI, MANENE, MATAMAR, MICHAL PESINA, MICHAEL C, RICHARD REYNOLDS, SEDLIV, TIGI
 
Pro návštěvníky jsou připravené také doprovodné aktivity. Mezi ně patří tradiční představení krále Majáles, který bude vládnout univerzitě a městu po dobu studentských oslav. Další show na vás čeká ve spolupráci s partnery majáles, kterými jsou pardubičtí hokejisté, američtí fotbalisté, basketbalisté, Univerzita Pardubice, Paintball Pardubice, fotokoutek a další. Součástí programu jsou i atrakce pro děti (do 130 cm výšky mají vstup zdarma).
 
Více na www.majalespardubice.cz
 
CENY VSTUPENEK
Vstupenky jsou stále v předprodeji do 25.4.2018 za 420 Kč + poplatky 40 Kč.
 
Od 26.4.2018 do 10.5.2018 cena vstupenky bude 450 Kč + poplatky 40 Kč.
 
V předprodeji lze zakoupit pouze vstupenky dvoudenní (na pátek i sobotu).
Jednodenní vstupenky budou v prodeji pouze na místě (na pátek nebo na sobotu).
 
Na místě bude stát dvoudenní vstupenka 550 Kč (bez poplatků).
 
Jednodenní vstupenka (na pátek nebo na sobotu) na místě bude stát 450 Kč (bez poplatků).

tisková zpráva

Zavřít menu