Kutnohorská kapela MIG 9 BABOČKA vystoupí v pátek 9. srpna na nádvoří Sankturinovského domu

Koncert kutnohorské kapely MIG9 BABOČKA se uskuteční v pátek 9. srpna od 19 hodin na nádvoří Sankturinovského domu. Vstupné 5 korun, občerstvení zajištěno.

MiG 9 Babočka je kutnohorská kapela s repertoárem složeným z nejrůznějších žánrových vrstev – folk, pop, rock, bigbít. Hraje převzaté skladby známějších interpretů, ale pochopitelně s vlastním aranžmá. Na playlistu kapely najdete skladby od Horkýže slíže, Tři sestry, Jasné Páky, Lucie, Hudby Praha, Vladimíra Mišíka, Synkopy 61, Chinaski, aj. Motto kapely „Čím víc bizzare, tím víc babočka“, souvisí tak trochu s názvem kapely inspirovaným čtvrtým předsériovým exemplářem letounu MiG-9, v.č. 106004 z 2. srpna 1947, který byl slepou uličkou sovětského letectva.

Myšlenková koncepce řešení stroje MiG9 babočka s deflektorem typu babočka byla natolik bizarní a vlastně i sympatická v tom, kolik úsilí lze věnovat nesmyslnému počínání poháněnému pouze vlastní sebedůvěrou.

Současné složení kapely: Zdeněk HADROVSKÝ – kytara, zpěv; Rudolf KUBÍČEK – kytara; Aleš REZLER – foukací harmonika; Stanislav KUBA – basová kytara; kytara; Jan BOŘEK – cajon

tz

Zavřít menu