Uzavírka Táborské ulice ve směru na Poličany byla prodloužena do 27. září, Krajská správa a údržba silnic zahájila opravu silnice ve třech úsecích 31. července
Ilustrační snímek

Uzavírka Táborské ulice ve směru na Poličany, která měla trvat do 22. září, byla z důvodu nedodržení termínu prací dodavatelem prodloužena do 27. září. „Z toho důvodu bude linka PID 785 vedena až do pátku 27. 9. 2024 po stávající výlukové trase kolem ČKD a městského nádraží,“ uvedl koordinátor veřejné hromadné dopravy Radim Fedorovič s tím, že ze stejného důvodu budou linky 801 a 803 ukončeny v zastávce Fučíkova a od úterý 24. září od 8 hodin rána až do ukončení provozu v pátek 27. září neobslouží Vrchlici. Opravu třech úseků silnice III/3377 směrem na Poličany zahájila Krajská správa a údržba silnic 31. července.

„I nadále zůstává uzavřen sjezd ze silnice I/38 ve směru Kaňk a tudíž linka 805 bude vedena i nadále po výlukové trase jako doposud,“ doplnil Radim Fedorovič. Další aktuální informace z veřejné hromadné dopravy jsou k dispozici na vhd.kutnahora.cz.

pra

Psali jsme:

Zavřít menu