Stalo se od 7. do 13. března a aktuality

Narození T. G. Masaryka si připomenuli 7. března u pomníku před Vlašským dvorem společně spolu s představiteli města zástupci T. J. Sokol, Skautů, junáků a veřejnosti. Více na webu Kutnohorských listů ZDE.

Ve středu 8. března zasedala Rada města Kutné Hory. Kutnohorští radní mimo jiné schválili rozpočtové opatření na nezbytné investice do venkovní plovárny tak, aby byl v letošním roce zajištěn její provoz. Rada města zároveň souhlasila s výběrem dodavatele na zpracování analýzy a řešení stavu krytého bazénu a venkovního koupaliště v areálu Klimeška. Všechna usnesení jsou k dispozici na webových stránkách města ZDE.

7. Společný ples neziskových organizací se konal 11. března v Lorci. Organizátoři plesu Oblastní charita Kutná Hora, Denemark z.s., KHnet.info, z.s., Kaňkovské sedlo z.s., Junák – český skaut středisko Kutná Hora, z.s., T. J. Sokol Kutná Hora a Svaz skautů a skautek ČR plánují výtěžek letošního ročníku plesu věnovat na úpravu Sklenářova dolíku. Více na webu Kutnohorských listů ZDE.

Sportovní událost: Galavečer futsalu se konal 11. března ve sportovní hale Klimeška. Součástí programu bylo ocenění nejlepších českých futsalistů za rok 2022. Více na webu Kutnohorských listů ZDE.

Od dubna bude opět zahájeno zónové čištění komunikací a veřejné zeleně na sídlištích Šipší a Hlouška. Více na webu Kutnohorských listů ZDE.

Zasedání Zastupitelstva města Kutné Hory se bude konat dnes v úterý 14. března od 16 hodin v Rytířském sále Vlašského dvora v Kutné Hoře. Sledovat jej bude možné opět i v přímém přenosu on-line. Program je k dispozici na webu a FB města a také na webových stránkách Kutnohorských listů ZDE.

V dubnu se Kutná Hora opět zapojí do výzvy 10 000 kroků. Registrace byly zahájeny od 1. března. Více na www.desettisickroku.cz

K celostátní dobrovolnické akci Ukliďme Česko se v sobotu 1. dubna může zapojit i široká veřejnost. Město dobrovolníkům poskytne pytle na odpadky a odvoz odpadů zajistí po dohodě Technické služby Kutná hora. Více informací o lokalitách vybraných k úklidu naleznou zájemci na webu Kutnohorských listů ZDE.

Za redakci KHL M. Pravdová

 

Zavřít menu