Konec léta s FBC Kutná Hora: Kutnohorští florbalisté oslaví na kutnohorské plovárně dvacáté výročí od založení oddílu programem pro děti i dospělé

Florbalový oddíl Kutná Hora v rámci výročí 20 let od založení pořádá v sobotu 2. září od 13 do 22 hodin na kutnohorské plovárně den plný aktivit pro děti i dospělé. „Těšit se můžete na sportovní turnaj, skákací hrad, hry, výtvarné dílny, malování na obličej, ale i živou hudbu, food stánky a florbalový zápas naší gardy,“ zvou organizátoři. Kompletní program a více informací na webu Kutnohorských listů a na webu fbckutnahora.cz.

A co nabídne akce Konec léta s FBC Kutná Hora?

„Děti se mohou těšit na připravená stanoviště s úkoly, k dispozici bude dětský koutek, skákací hrad, dílničky a malování na obličej. Ve 14 hodin odstartuje turnaj pro děti a v roli trenérů budou hráči mužského A-týmu. O hodinu později se představí v kaskadérském vystoupení Mirek Sporťák Frey. Největším tahákem bude určitě florbalový zápas dvou gard. Ta domácí kutnohorská garda vyzve legendární tým Tatranu Střešovice. Novou akci u příležitosti roku oslav zakončí hudební vystoupení kapely Peklo,“ uvedl Jaroslav Bochníček z FBC Kutná Hora a doplnil, že připraveno je bohaté občerstvení, stánek s kávou, pojízdný bar a ve fanshopu si budou moci zájemci zakoupit i klubový merch. Vstupné na akci: děti do 2 let zdarma, do 15 let 70 korun, dospělí 130 korun.

red

Zavřít menu