Keramický trh se podruhé vrací na nádvoří Vlašského dvora, jeho součástí bude i doprovodný program a hudební vystoupení

Průvodcovská služba Kutná Hora p. o. ve spolupráce s Šárkou Pajerovou přináší do Kutné Hory ukázky tradičních keramických výrobků. Vášeň pro hlínu po roce opět spojí jak výrobce, tak zákazníky, nadšence i nováčky v oboru hrnčířství. Ručně vyráběné dekorace do domu i na zahradu, praktické i pro radost. Výrobky z hrnčířského kruhu s živým, či decentním glazurováním a dekorací. To vše, a ještě mnohem více na vás čeká, pokud 7. října dorazíte na nádvoří Vlašského dvora v Kutné Hoře. Akce začíná v 10 hodin a program je naplánován až do 18. hodiny.

Ať už se chystáte jen okukovat, nebo se chcete předem zásobit například vánočními dárky, druhý keramický trh bude rozhodně to pravé pro vás.

V rámci doprovodného programu vystoupí děti z MŠ 17. listopadu a MŠ Miskovice. Druhá zmíněná školka s sebou přiveze také dílničku, kde budete mít možnost se i se svými ratolestmi zabavit a pobavit. Náladu trhů podtrhne hudební vystoupení Cimbálové muziky Aleše Smutného, se kterou k nám do Kutné Hory dorazí i závan zvyků Moravy a její uvolněné nálady. Dále se můžeme těšit na vystoupení Pavla Kruliše a Libora Gregora, nebo také ředitelky průvodcovské služby Andrey Kapounkové s Lukášem Knapem. Různorodé občerstvení od vynikajících domácích topinek, přes všemožné mlsání, až po staronovou kutnohorskou čokoládu Lidka od Muzea kutnohorské čokolády.

tz

Zavřít menu