Ochutnej Evropu – festival evropských pokrmů v Kutné Hoře již v sobotu 1. října od 10 hodin

Všechny vůně a chutě Evropy, to je tzv. food festival Ochutnej Evropu, který zavítá v sobotu 1. října do Kutné Hory. „Nenechte si ujít úžasné pokrmy, drinky a skvělý kulturní program. Děti rozhodně nenechávejte doma!,“ zvou organizátoři.

Akci, která startuje v sobotu 1. října v 10 hodin na Palackého náměstí, pořádá v rámci oslav předsednictví ČR v Radě Evropské unie Středočeský kraj ve spolupráci se svými partnery a středočeskými městy pod záštitou ministra pro Evropské záležitosti ČR pana Mikuláše Beka.

„Festival během 11 víkendů objíždí největší středočeská města a představí evropské kuchyně a jejich delikatesy. Na programu je především představení jednotlivých zemí dané oblasti a zástupců velvyslanectví s pozvánkou na jejich stánky, dále různé rozhovory, soutěže a také koncerty kapely Eddie Stoilow, zpěvačky Šárky Vaňkové a Skutečné ligy. Pro děti je připraven speciální dětský program, skákací hrad, malování na obličej a spousta dalších zábavných soutěží.  Ti starší si budou moci například otestovat své vědomosti v zábavném kvízu a vyhrát některé ze zajímavých cen,“ uvedla Zuzana Žídková z tiskového oddělení Stč. kraje.

tz, red

 

 

 

 

 

 

D

Zavřít menu