Park U Tří pávů v centru Kutné Hory nabízí posezení ve stínu stromů i bohatý kulturní program pro děti a dospělé i v srpnu

Park U Tří pávů na Palackého náměstí v centru Kutné Hory nabízí program pro děti a dospělé. Na programu jsou koncerty, pohádky, loutkové představení i zábavné odpoledne pro děti. Více informací na info@oskutnohorsko.cz, nebo www.u3pavu.cz.

Program:

čtvrtek 5. srpna / 18:00 hodin / PEPINO MATURA & AKORDEON. Koncert Pepina Matury, jehož repertoár tvoří slavné české a světové evergreeny i současné populární melodie

sobota 7. srpna / 16:00 hodin / BENT TICKET. Koncert středočeské kapely, hrající bluesovou muziku i vlastní tvorbu

neděle 8. srpna / 16:00 hodin / DIVADLO 100 OPIC: ZAJÍČEK A VELKÁ MRKVOVÁ ZÁHADA. Zajíček Kuliferda pěstuje mrkev. Věřte, že se na záhonku dost nadře, ale dělá to rád. Jenomže jednoho dne se mrkev ztratí. Někdo ukradl zajíčkovi papání. A to se nedělá! Avšak zloděj se přepočítal. Protože Kuliferda je také velký detektiv. A kupodivu – začne to pouhou mrkví a skončí záchranou celého království.

úterý 10. srpna / 18:00 hodin / TRAMPOTY. Koncert country kapely, která stála u zrodu Kutnohorské Kocábky (letos 38. ročník)

čtvrtek 12. srpna / 17:00 hodin / BRASS ANSAMBL GB. Koncert akustického žesťového souboru, hrajícího úpravy skladeb z období od baroka až po současnost

pátek 13. srpna / 18:00 hodin / MIG 9 BABOČKA. Koncert kutnohorské kapely s repertoárem složeným z nejrůznějších žánrových vrstev – folk, pop, rock

neděle 15. srpna / 20:00 hodin / FOLKOVÝ RECITÁL FRANTIŠKA POKORNÉHO (Divadélko Kůzle). Večer s autorskými písničkami a kytarou nejen pro dospělé aneb „Průřez pětadvacetiletou tvorbou“.

úterý 17. srpna / 18:00 hodin / JAJA BAND. Koncert kutnohorské kapely, hrající populární hudbu, swing i lidovky.

čtvrtek 19. srpna / 18:00 hodin / JIŘÍ BUREŠ BAND. Koncert populární kutnohorské kapely, hrající vlastní skladby, country, rock.

neděle 22. srpna / 16:00 hodin / LOUTKOVÉ DIVADLO KOZLÍK: JAK ŠEL KOZLÍK DO SVĚTA. Pohádka vypráví o Kozlíkovi, který se vydal do světa, aby mohl vysvobodit princeznu. Musí splnit tři úkoly, které mu zadá černokněžník. Díky úkolům se z Kozlíka stane pracovitý odvážný a chytrý princ Kozlík. A jestli si Kozlíka princezna vezme? To se ukáže na závěr.

úterý 24. srpna / 17:00 hodin / TOMÁŠ DUSPIVA & HARMONIKA. Živá hudba k poslechu i tanci.

čtvrtek 26. srpna / 18:00 hodin / ANDREA KAPOUNKOVÁ. Koncert kutnohorské zpěvačky s repertoárem napříč žánry – třeba pop či muzikál.

sobota 28. srpna / 14:00 hodin / ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI. Soutěže, malování na obličej, dětské dílničky.

sobota 28. srpna / 16:00 hodin / PŘÁTELSKÉ DIVADLO: PROČ SI ČISTÍ ZUBY I PRINCEZNY. Myslíte si, že v pohádkách mají kartáčky na zuby? Princezny mívají přece jiné trable. Proto je naučíme čistit si zoubky doslova hravě. Přijďte se podívat, s námi si zazpívat ve veselé pohádce o přátelství holčičky Rózičky, dráčka Chytrolínka a princezny Elišky.

Prosíme, dodržujte aktuální opatření. Změna programu vyhrazena.

 

Zavřít menu