13. místo pro Kutnou Horu v říjnové výzvě 10 000 kroků

Do třetice všeho dobrého – dalo by se říci k třetímu kolu výzvy 10 000 kroků, kterého se Kutná Hora aktivně zúčastnila. Ač se s postupujícím podzimem dny začaly zkracovat, kutnohorské chodce to neodradilo, jednotlivci i skupiny se vzájemně podporovaly ve sportovním úsilí, které nakonec Kutné Hoře vyneslo 13. místo.

V konečném srovnání jednotlivců ze všech zapojených měst, obcí a 9 314 chodců navíc na krásném 4. místě figuruje kutnohorský účastník za mužskou kategorii Petr Zalužanský. Gratulujeme ke skvělému výsledku!

Slavnostní předání cen vítězům se uskuteční v neděli 27. listopadu 2022 od 13 hodin na nádvoří Vlašského dvora. Nejlepší účastníci kategorií spolu se svými (nejen) sportovními přáteli tak mohou kromě vyhlášení navštívit i vánoční trhy, které budou po celou neděli ve Vlašském dvoře probíhat.

Za celý říjen 152 aktivních kutnohorských chodců zvládlo nachodit či naběhat 38 161 km, v dubnu 2020 se zúčastnilo 154 aktivních chodců s výsledkem 38 937 km.

Gratulujeme vítězům těchto kategorií:

3 nejlepší ženy

  1. Marča Vetešníková (Marča 1)
  2. Veronika Viková (Berca)
  3. Ladislava Krčmářová (Ladu)

 

3 nejlepší muži

  1. Petr Zalužanský
  2. Jan Gargula (Johnie Walker)
  3. Aleš Kerner (Monty KH)

 

Nejstarší účastník

Eva Kohoutová (Stará sova)

 

Nejlepší tým

ŠBV – Koudelníci se členy

Petr Zalužanský, Aleš Kerner, Michal Vetešník, Marča Vetešníková, Eva Vejvodová, Veronika Viková, Petra Čepková, Monika Hiršová, Dana Vepřková, Michaela Koblischke

 

Nejlepší školní tým

VOŠ, SPŠ a JŠ Kutná Hora E2A se členy

Petr Suk, Jan Žaloudek, Dus, František Malina, Martin Kořínek, Ondřej Kudrna, Hovory, Josef Polivka, David Rygl, Mikuláš Jelínek

 

Zavřít menu