2. ročník charitativního Liborova běhu startuje 10. září od 9 hodin na hřišti u Foxconnu

Druhý ročník charitativního Liborova běhu se uskuteční v neděli 10. září na hřišti u Foxconnu v Kutné Hoře s hromadným startem v 9.00 hodin. Trasa  je dlouhá 4,5 km, vede přírodou a běhu se může zúčastnit kdokoli. V průběhu dne si bude možné trasu zaběhnout i individuálně mimo hlavní závod, nebo ji jen projít procházkou. Startovné činí 200 korun na osobu a poputuje v plné výši na podporu Liborovy rodiny. 

„Před rokem nás bohužel navždy opustil náš kolega, kamarád, milující táta a manžel Libor, který by. 11. září oslavil svoje 35. narozeniny. Stejně jako minulý rok bychom chtěli uctít jeho památku a zopakovat loňský charitativní Liborův běh v místech, kde často běhával,“ uvedl za organizátory Lukáš Křepelka s tím, že Libor Z. byl vždy pozitivní, znám svou srdečností, laskavostí a sportovním duchem, a proto je tato akce přesně to, co by si na svoje narozeniny nejvíce užil. „Prostřednictvím této akce chceme pomoci jeho rodině – manželce Editě, dětem Adámkovi a Štěpánkovi a přispět jim na co nejlepší budoucnost. Za podpory společnosti Foxconn v rámci této charitativní akce podpoříme také malou Tamarku částkou deset tisíc korun, kterou rodina využije na terapie v centru dětské ergoterapie PlaySi.“

Od 10.00 hodin bude na místě začínat benefiční fotbalový turnaj, z kapacitních důvodu je určen pouze pro zaměstnance Foxconnu. „Budeme rádi, když se po běhu chvíli zdržíte a podpoříte je,“ řekl za organizátory Lukáš Křepelka a doplnil, že na místě bude k dispozici drobné občerstvení a aktivity pro děti (hračky, míče, omalovánky, malování na obličej skákací hrad) a p. Poděkoval také za podporu společnosti Foxconn, která akci v rámci programu X-DAY podpořila.

Startovné je možné uhradit na transparentní účet, případně se bude vybírat na místě před začátkem běhu. „Prosíme tedy všechny účastníky, aby buď uhradili startovné online na číslo účtu 123-7597840257/0100, nebo si peníze přinesli v hotovosti a nejlépe přesnou částku. Pro ty z vás, kteří chtějí přispět více, tak určitě můžou učinit skrze transparentní účet, případně bude na místě připravena kasička. Akce je ale samozřejmě hlavně vzpomínková a lze se zúčastnit dle Vašich finančních možností, všichni jsou vítaní!,“ dodal Lukáš Křepelka.

tz, red

 

 

Zavřít menu