Florbalistky po neúspěšném startu do sezony začínají stoupat tabulkou, výsledky dorostenců, dorostenek a Orlíčků

Ženy FBC Kutná Hora po neúspěšném startu do sezóny začínají stoupat tabulkou

FbŠ Bohemians B x FBC Kutná Hora 1:2 (0:0, 0:2, 1:0)

Branky K. Hory: 19. Baťhová, 29. Výborná (Šimůnková).

FBC Kutná Hora x Viking TJ Kobylisy 4:2 (0:0, 1:1, 3:1)

Branky K. Hory: 30. Baťhová (Knížová), 37. Knížová, 40. Dubská N. (Dubská M.), 44. Horáková (Výborná).

Sestava K. Hory: Petráková – Dubská M., Dubská N., Šimůnková, Horáková, Novotná, Francová, Němcová, Filipová, Moravcová, Knížová, Výborná, Fousová, Baťhová.

Hodnocení trenéra Kutné Hory – Josef Chalupa: Konečně jsme urvali šest bodů. Herně to nebylo ono, ale trápily se i soupeřky. Výhry jsme oslavili společně na bowlingu. Teď máme delší pauzu, chystáme přátelská utkání a už teď se těšíme na domácí turnaj 6. ledna.

 

 

1.Ivanti Tigers Jižní Město B1027
2.Prague Tigers1025
3.TJ Sokol Královské Vinohrady B1021
4.FATPIPE Start98 Praha Kunratice1019
5.Panthers Děkanka Praha B1018
6.ACEMA Sparta Praha1015
7.FbŠ Bohemians B812
8.TJ Sokol Nové Strašecí1012
9.FBŠ Slavia Plzeň B812
10.FBC Kutná Hora810
11.Florbalová akademie MB-B-Ov.Báze106
12.Wizards DDM Praha 1083
13.Viking TJ Kobylisy80

 

Dva rozdílné zápasy odehráli dorostenci v nedalekém Kostelci nad Černými lesy. V obou zápasech si přišli na své příznivci ofenzivního florbalu

DDM Horní Počernice ORKA x FBC Kutná Hora 9:6 (3:4, 2:1, 4:1)

Branky K. Hory: 2. Martin (Němec M.), 3. Pavlas (Martin), 5. Holub (Němec M.), 5. Němec M., 17. Svoboda, 42. Kodaj (Danda).

FBC Kutná Hora x zucastnise.cz Tatran Střešovice 10:6 (5:1, 1:3, 4:2)

Branky K. Hory: 3. Kodaj (Malina), 8. Vnuk, 11. Pavlas (Svoboda), 12. Danda (Martin), 15. Vnuk (Smitka), 16. Kodaj (Vnuk), 33. Kodaj (Franc V.), 34. Danda (Martin), 39. Martin (Měšťánek), 41. Pavlas (Holub).

Sestava K. Hory: Zlatohlávek, Franc V. – Svoboda, Pavlas, Němec M., Danda, Martin, Holub, Vnuk, Franc J., Malina, Smitka L., Kodaj, Měšťánek.

Hodnocení trenéra Kutné Hory – Adam Rowe: Měli jsme výborné starty do obou zápasů. V prvním zápase nám bojovnost vydržela pouze první třetinu, poté byl na hřišti pouze soupeř, chyběly nám důležité aspekty hry. Jsou to ztracené body do tabulky. Ve druhém utkání jsme předvedli kvalitní výkon, hráli jsme proti zkušenějším hráčům a přesto jsme byli v určitých pasážích hry lepší. Dařilo se nám v zakončení, hráli jsme výborně do obrany, kluci předvedli úžasný výkon a zaslouží si pochvalu.

 

 

1.FATPIPE FLORBAL CHODOV B824
2.FBC Draci Říčany Bílí821
3.FC Bučis Team820
4. zucastnise.cz Tatran Střešovice1017
5.Technology Florbal MB white1015
6.Floorball Club Falcon1014
7.FBC Kutná Hora1013
8.FBC Pitbulls Kolín108
9.FATPIPE Traverza Chodov86
10.DDM Horní Počernice ORKA86
11.OLYMP FLORBAL106

 

Dorostenky FBC Kutná Hora měly na programu dva těžké zápasy se silnými soupeřkami z vedoucích příček tabulky.

Ivanti Tigers Jižní Město B x FBC Kutná Hora 4:2 (0:0, 0:1, 4:1)

Branky K. Hory: 16. Trpišovská, 23. Trpiškovská (Kutilová).

FbŠ Bohemians B x FBC Kutná Hora 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

Sestava K. Hory: Matoušková – Voldřichová, Málková, Blahníková, Jelínková, Němcová, Procházková, Forštová, Dvořáková, Mazánková, Trpišovská, Kutilová, Šubrtová.

Hodnocení trenéra Kutné Hory – Martin Němec: Do obou utkání jsme šli s pokorou, poněvadž nás čekali těžcí soupeři z prvního a druhého místa tabulky. V prvním utkání proti Ivanti jsme za poctivou práci byli odměněni průběžným vedením 2:0 po dvou třetinách, ale to jsme bohužel neudrželi. Soupeř nás potrestal po hrubých individuálních chybách. Poslední branku jsme obdrželi v power-play. Škoda, ale musíme uznat sílu soupeře, protože měl spoustu brankových příležitostí po celý zápas. Ve hře nás pořád držela výborným výkonem naše brankářka Naty Matoušková a nebo měla dobře postavené tyčky. Ve druhém utkání nás čekala Bohemka, takže další těžké utkání, což výsledek 5:0 hovoří za vše. Na toto utkání bychom chtěli co nejrychleji zapomenout, protože se nám rozpadlo všechno, na čem jsme chtěli stavět. Kombinačně lepší soupeř nám dal lekci a konečné skóre bylo nakonec lichotivé.

Jediné pozitivum z obou zápasů, které si odnášíme je, že jsme si vědomi, kde nás tlačí bota a umíme pojmenovat chyby, kterých se pořád dokola dopouštíme. To nás potom stojí lepší výsledek. Ale každá porážka je další motivací pro příští vítězství.

 

 

1.FbŠ Bohemians B821
2.Ivanti Tigers Jižní Město B818
3.ACEMA Sparta Praha813
4.TJ Sokol Královské Vinohrady812
5.FBC Kutná Hora812
6.FBC Pitbulls Kolín:Pitbullačky810
7.Kanonýři Kladno89
8.FBC Slavia Praha80

 

Orlíčci opět na bronzovém místě!

Orlíčci FBC Kutná Hora v sobotu odehráli třetí turnaj sezóny. Ze zdravotních důvodů se několik hráčů nemohlo turnaje zúčastnit a tak Orlíčci odjeli v menším počtu než obvykle. I přesto dokázali soupeře potrápit a nakonec obsadili třetí místo.

FBC Kutná Hora – Tygříci TJ Sokol Nehvizdy 6:7

První zápas odehráli kutnohorští proti Nehvizdům. Zápas byl od samého začátku velice vyrovnaný. Nicméně většinu času Orlíčci vedli, bohužel zhruba dvě minuty před koncem soupeř vyrovnal a následně se dostal do vedení, které už udržel.

FBC Kutná Hora – Florbal Jesenice 7:6

Dalším soupeřem Orlíčků ve skupině byli hráči domácích Jesenic. Orlíčci se rychle dostali do vedení, ale Jesenice se našli rychlou odpověď a dostali se do vedení a tak Orlíčci museli dotahovat. Po krásně souhře po trase Trpišovský – Liberský, se dostali do vedení a tím si pojistili druhé místo ve skupině a souboj o třetí místo.

FBC Kutná Hora – FbŠ Bohemians DDM Praha 7 11:5

V duelu o třetí místo se kutnohorští postavili proti týmu FbŠ Bohemians. Od začátku Orlíčci na hřišti dominovali, soupeře pouštěli do hry jen sporadicky a došli si pro další medailové umístění v sezóně.

Kutná Hora tak opět ukázala, že ve třetím výkonnostním koši není omylem a má ambice nakouknout do koše prvního. Je dobré, že se prosazuje velké množství hráčů a hráči, kteří začínají rychle zapadají do týmu a předvádí dobré výkony. Avšak nejdůležitější věcí je radost ze hry a tu Orlíčci určitě mají.

Sestava Kutné Hory: Martin Trpišovský, Karel Liberský, Václav Marek, Tobiáš Trendl, Jan Hrubý, Michal Tvrdík a Natálie Lokajová.

Hodnocení trenéra Kutné Hory – David Holub: Nedá se říct nic jiného než že to byl skvělý turnaj. Prohráli jsme jeden zápas a to jen o gól, navíc první dva zápasy měly opravdu skvělý náboj a fanouškům se musely líbit. Letos hrajeme opět vysoko a ještě jsme neodjeli z turnaje bez “medaile“, hlavní ale je, že nás to baví.

Jarda Bochníček

Zavřít menu