SKP Olympia Kutná Hora zve všechny děti, které chtějí začít pravidelně sportovat, na nábor do atletického oddílu. Ten je připraven pro chlapce a dívky ročníků narození 2000 – 2008, očekáváni jsou na nově zrekonstruovaném stadionu SKP Olympia (Střelecká 617, Kutná Hora). Podrobnější informace o činnosti atletického oddílu SKP Olympia Kutná Hora naleznete na internetových stránkách.

.
„Chceme navázat na činnost atletického oddílu, který měl v minulosti v Kutné Hoře dlouholetou tradici. V té bychom rádi pokračovali, především systematickou a pravidelnou prací s dětmi a mládeží. V současné době, kdy se stále hovoří o zhoršující se pohybové gramotnosti, je právě atletika, zaměřená na rozvoj základních pohybových schopností a nácvik co nejširší škály dovedností, jednou z možností nápravy tohoto stavu,“ říká předseda atletického oddílu Karel Ptáček.

Nábor dětí, které se chtějí s atletikou blíže seznámit a třeba se jí v budoucnu i pravidelně věnovat, proběhne v následujících dnech:

čtvrtek 23. dubna 2015

pondělí 27. dubna 2015

čtvrtek 30. dubna 2015

Časový rozvrh je pro všechny dny stejný – začátek v 17:00, do 17:30 zápis nových členů a následně od 17:30 do 18:30 úvodní trénink. Sportovní oblečení a obutí tedy s sebou!

„Po těchto třech náborových dnech provedeme, na základě počtu a věku přihlášených dětí, rozdělení do tréninkových skupin. Ty se začnou atletice pravidelně věnovat vždy 2x týdně, v průběhu května a června. Ostrý provoz atletického oddílu pak bude zahájen od září 2015,“ doplňuje Karel Ptáček.

(tz)

.

Zavřít menu