Breüerovy sady se od 23. do 25. července promění ve sportovní areál plný zábavy i adrenalinu

Breüerovy sady se od 23. do 25. července promění ve sportovní areál plný zábavy i adrenalinu. K dispozici bude 10 zajímavých disciplín pro všechny věkové kategorie, pro sportovce i nesportovce. Zájemci si budou moci vyzkoušet sílu rukou, rychlost na 20 metru, přesnost kopu na branku, střelbu a zátěž moderního pětibojaře a otestovat rychlost svého baseballového nadhozu. Nebude chybět veslařský a cyklotrenažér i jedinečná ninja dráha. 

„Na akci se můžete osobně potkat s výbornými sportovci, UFC bojovníkem Machem Muradovem, MMA boxerem Vasilem Ducárem nebo s nejsilnějším mužem světa Jirkou Tkadlčíkem. Svoje výkony s námi změřili také další sportovci, jako Gábina Koukalová, Bára Špotáková, Pepa Dostál, Dominik Dvořák, Tomáš Staněk, nebo Jirka Orság. Vedle sportovců máme úžasné výkony změřené i od baviče a moderátora Kuby Koháka, který nás také osobně provede nedělním programem,“ zvou organizátoři.

Vyzkoušet si postupně jednotlivé disciplíny měli zájemci příležitost již v uplynulých týdnech, kdy se akce v parku konala. „Díky tomu, že je akce oblíbená a přináší radost z pohybu obyvatelům Kutné Hory i návštěvníkům, tak jsem se rozhodli na stejném místě uspořádat velkou akci, na kterou přivezeme všechny disciplíny najednou a z krásného parku uděláme sportovní centrum,“  uvedla Pavla Ficová z České spořitelny, a.s. a doplnila, že disciplíny jsou určena pro všechny zájemce od 6 do 100 let. K dispozici bude profesionální vybavení, připraven je kulturní program, soutěž mezi městy a mnoho dalšího. „V pátek 23. 7. a v sobotu 24. 7. pro vás budou sportovní disciplíny připraveny v Breüerových sadech od 10.00 do 19.00 v neděli 25. 7. potom od 10.00 do 16.00 hodin. Neváhejte a sportujte s námi,“ zvou pořadatelé.

red

 

 

Zavřít menu