Duben na Klimešce – volejbalová evropská kvalifikace a celorepublikové soutěže v aerobiku, gymnastice nebo dance

Pestrý sportovní program nabídne dubnový program v kutnohorské sportovní hale. Absolutním vrcholem budou hned na začátku měsíce zápasy kvalifikační skupiny A o postup na mistrovství Evropy volejbalistů do 20 let. Národní výběr Česka odehraje na Klimešce postupně tři zápasy, se Švýcarskem 4.4. od 18:00, s Portugalskem v pátek 5.4. a v sobotu 6.4. s Tureckem. Na Evropu postupuje vítěz a tři nejlepší týmy z druhých míst z celkem 5 kvalifikačních skupin. Přijďte zafandit mladým českým volejbalistům!

Neděle 7.4. bude patřit celorepublikovému seriálu v aerobiku dětí a mládeže Bohemia Aerobic Tour. O týden později v neděli 14.4. na Klimešku dorazí Kolínský pohár 2024 – velká soutěž mažoretek a twirlerek. Hodně zajímavý budou poslední dva víkendy v dubnu, sobota 20.4. hostíme ICN Gym Fit Cup, celorepublikovou soutěž v akrobacii dětí a mládeže a hned v neděli 21.4. MiA Dance Festival, semifinálové kolo velké taneční soutěže v nejrozmanitějších tanečních odvětvích (Street dance, Break dance, Contemporary aj.). Poslední dubnový víkend 27.-28.dubna k nám po roce zavítá celorepublikový seriál v gymnastice 2.výkonnostní třídy dětí a mládeže Mistry s mistry.

Krom toho nás čekají mistrovské zápasy domácích druholigových házenkářů TJ Sparta (6.4. od 18h vs Třeboň a 21.4. od 17h vs Strakonice). Mimořádnou a zajímavou akcí bude také mistrovství Evropy futsalistů-železničářů v termínu 23.-25.4.2024. Během celého dubna budeme hostit několik celodenních turnajů ve florbalu, basketbalu a vybíjené za účasti žáků kutnohorských základních škol.
Více na webu sportovnihala.kutnahora.cz.

Michal Vavák

Zavřít menu