Kutnohorské házenkáře čeká v neděli na Klimešce poslední zápas sezony

První květnový víkend čeká Klimešku velké volejbalové soustředění, neděle k tomu přibude házená. S letošní sezonou ve druhé lize mužů i mladšího dorostu se rozloučí posledními zápasy hráči TJ Sparta Kutná Hora.

 

Volejbaloví Benjamínci a Naděje jsou jedním z největších tréninkových kempů, které se na Klimešce pravidelně několikrát do roka objevují. Nejinak tomu bude i v termínu 3.-6.5.2024, kdy ve 4 dnech absolvuje čtyřicítka mladých nadějných volejbalistů na Klimešce celkem 6 tříhodinových tréninkových jednotek pod vedením zkušených trenérů. Garantem výběru je Zdeněk Haník, volejbalový expert a odborník, bývalý šéf Českého volejbalu a trenér mužského národního týmu a aktuálně místopředseda českého Olympijského výboru. Sekundovat mu bude například Ivana Mifková (roz. Bramborová), bývalá slovenská reprezentační smečařka, která má zkušenosti s italskou a řeckou nejvyšší volejbalovou soutěží žen.

Chlapecké Naděje jsou na Klimešce jako doma, hostili jsme je u nás letos již na konci ledna a února. Koncem května se těšíme na dívčí Naděje v termínu 24.-27.5.2024.

 

Poslední mistrovský zápas ze všech kutnohorských oddílů na Klimešce čeká domácí házenkáře. V neděli 5.5. od 15:00 vyběhnou na palubovku nejdříve mladší dorostenci TJ Sparta Kutná Hora, které stejně jako později muže čeká tým Talent Škoda JS Plzeň B. Pro dorost i muže platí, že se utkají týmy z obou pólů tabulky. Kutnohorský dorost je na posledním místě, Plzeň druhá, ale nutno podotknout, že TJ Sparta hraje soutěž první rok, ta příští sezona bude zajisté lepší.

Od 17:00 je v plánu utkání 2. ligy mužů, v tabulce je Sparta předposlední, Plzeňští druzí. Kutnohorští házenkáři mají jarní část mnohem lepší než podzim, přijďte je povzbudit a dovést k výhře v závěrečném zápasu sezony 2023/024.

 

tz, Michal Vavák

Zavřít menu