Pozvánka na Prvomájovou vyjížďku

Jídlo, pití, hudba, zábava a pohoda. Na toto a ještě více se můžete těšit, pokud se zúčastníte Prvomájové vyjížďky ve středu 1. května 2024 od 10 hodin. Startuje se v Kolo Bistru v Kobylnici, kde je zároveň i cíl trasy.

Sportovní setkání milovníků cyklistiky, jehož cílem je přispět ke sportovnímu rozvoji města a zvýšit kvalitu života občanů a místního regionu, je určen pro velké i malé sportovní nadšence. Účastníci společně absolvují předem vyznačenou trasu v okolí v délce 30 –
40 km. Pro děti bude připravena kratší trasa okolo 10 km. Po absolvování vyjížďky čeká účastníky v cíli bohatá tombola, občerstvení a hudební zábava.

Prvomájová vyjížďka má za sebou dva úspěšné ročníky a vždy je organizovaná na Prvního máje, tedy 1. května. V roce 2022 byla účast 70 a v roce 2023 250 cyklistů profesionálních, amatérských, ale i rodin s dětmi.

 

KOLO BISTO, www.kolobistro.cz, Kobylnice 37, 284 01 Kutná Hora
Rodinné bistro v Kobylnicích u Kutné Hory zahájilo svou činnost v roce 2020 a stálo se známým výletním místem na Kutnohorsku. Cílovou skupinou jsou primárně cyklisté, ale také občané a rodiny z Kutné Hory a okolí. Kolo Bistro je umístěno ve stodole a k dispozici má velkou zahradu. Nabízí menu z čerstvých surovin, převážně od místních dodavatelů.
O jeho úspěšném podnikání vypovídá i hodnocení zákazníků na Googlu (4,9), zápis v Gastromapě Lukáše Hejlíka a získání titulu Regionální produkt v oblasti služeb. Kromě občerstvení organizujeme také kulturní a sportovní akce. Kromě Prvomájové vyjížďky se každé léto konají na zahradě kulturní akce: filmové léto a koncerty místních kapel. Vstupné na všechny akce jsou buď dobrovolné, nebo zcela zdarma.

 

tz, red

Zavřít menu