aktualizováno: Akce Sportujeme se Spořkou, plánovaná od 12. května do 13. 7.,  se v Breuerových sadech neuskuteční

Aktualizováno: Akce Sportujeme se Spořkou, plánovaná od 12. května do 13. července se v Breüerových sadech neuskuteční. Rada města výpůjčku parku pro tyto účely neschválila. O náhradním termínu a prostorách budeme informovat aktuálně.

red

 

 

Pojďte udělat něco pro své zdraví. Během 9 týdnů si v Kutné Hoře v Breüerových sadech vyzkoušíte nejrůznější sportovní disciplíny. Poměřte se s ostatními a zapojte se do soutěže mezi městy. O zábavu nouze nebude. 

Od středy 12. května se Breüerovy sady promění ve sportovní areál, ve kterém si budete moci zasportovat v 10 disciplínách pro všechny věkové kategorie – sportovce i nesportovce.

První týden si ověříte svou rychlost na 20 metrů letmo na běžecké dráze, další týden bude věnován síle celého těla při hodu medicinbalem a třetí týden si ověříte přesnost na laserovém trenažéru. Mezi dalšími disciplínami budou přesnost kopu na branku, zájemci si budou moci vyzkoušet střelbu a zátěž moderního pětibojaře, změřit síly na veslařském  a cyklo trenažéru a porovnat své výkony i na jedinečné ninja dráze.

Ve všední dny budou sportovní disciplíny připraveny v Breuerových sadech od 13 do 19 hodin a o víkendu od 10 do 19 hodin.

„Vaše výsledky pečlivě uschováme, abyste se na ně mohli kdykoli podívat a porovnat je s výsledky našich profesionálních sportovců, nebo ostatních registrovaných účastníků,“ zvou pořadatelé. Více na webových stránkách sportujemese sporkou.cz

red

Zavřít menu