Aktualizováno: Část Masarykovy ulice je z důvodu havárie plynového potrubí uzavřena, až do odvolání je odpojena od elektrické sítě celá městská část Hlouška

„Dnes v 10.07 hodin bylo oznámeno hasičům, že došlo při stavebních pracích k porušení plynového potrubí. Z důvodu bezpečnosti byly evakuovány osoby z okolních obchodů. Ke zranění osob nedošlo,“ konstatovala Vendulka Marečková, tisková mluvčí kutnohorské policie s tím, že příčiny, okolnosti  a míra zavinění jsou v šetření. Silnice č. I/2 po dobu opravných pracích uzavřena v obou směrech.

 

„Na místě situaci zajišťují složky IZS, aktuálně nehrozí další ohrožení. Přesto občany žádáme, aby se této oblasti pokud možno vyhnuli. Děkujeme,“ informoval občany prostřednictvím mobilního rozhlasu místostarosta města Vít Šnajdr (Piráti).

Aktualizováno 13.15 hodin: Z důvodu havárie plynu na Masarykově ulici je až do odvolání odpojena od elektrické sítě celá městská část Hlouška.

Aktualizováno 14.02: Omezení související s havárií plynu na Masarykově ulici ve věci odpojení elektrické energie bude platit max. do 16.00 hodin.

Technické oddělení MěÚ Kutná Hora o vývoji situace průběžně informuje příslušné osadní výbory. Občané jsou průběžně informováni i prostřednictvím mobilního rozhlasu.

pra

 

Zavřít menu