V květnu se uskutečnila historicky první elektronická aukce na dodávky energií pro občany Kutné Hory. Úspěšná akce, která zůčastněným Kutnohořanům přinesla v průměru úsporu 35,87 % na elektřině a 32,09 % na zemním plynu, vyvolala neuvěřitelný zájem o e-aukci i u občanů v desítkách dalších obcí a měst v celé republice.

Výsledky, které e-aukce přinesla, oslovily další vlnu občanů v Kutné Hoře. A tak společnost eCENTRE, opět za podpory Města, chystá další kolo e-aukce pro domácnosti, podnikatele a bytová družstva. Od 9. září do 25. září 2013  je otevřeno sběrné místo v budově Městského úřadu na Havlíčkově náměstí (vedle podatelny). Zájemcům bude stačit přijít s kopií posledního ročního vyúčtování a smlouvy nebo informací jakou platnost má jejich smlouva a k jakému datu se dá vypovědět se stávajícím dodavatelem. Souhrn všech požadavků domácností s celé České Republiky poté specializovaná firma nabídne v aukci prověřeným dodavatelům elektřiny a plynu. Poslední e-aukce pořádané společností eCENTRE se zúčastnilo téměř pět tisíc domácností ze sedmdesáti měst a obcí ČR. Podařilo se dosáhnout celkové úspory 52 milionů Kč, tedy 30,5%.

Více informací o e-aukci a odpovědi na nejčastěji kladené otázky najdete ZDE.

Příklad dalších měst zapojených v projektu najdete ZDE.

Ke stažení (pdf):
Formulář smlouvy pro domácnost
Formulář smlouvy pro podnikatele
Garance ke smlouvě o sdružených službách pro domácnost
Seznam nejčastějších dodavatelů

Provoz kontaktního místa na kutnohorské radnici, vedle podatelny: pondělí a středa od 9. 9. do 25. 9.  V době 13:00 do 17:00 hodin. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte níže uvedenou kontaktní osobu.

Kontaktní osoba eCentre:   Ladislav Zíta,  tel.: 730 512 272 , e-mail: ladislav.zita@ecentre.cz
Kontaktní osoba: Lucie Bulánková, tel.: 607 960 534, e-mail: luciebulankova@gmail.com

(tz)

.

Zavřít menu