LCC domácí péče, s.r.o., firma působící v oblasti sociálních služeb pro seniory a osoby zdravotně postižené hledá nové zaměstnance pro práci v terénní pečovatelské službě a sociálním poradenství v Kutné Hoře a okolí. ……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Obor                          Pracovník v sociální péči

Místo pracoviště        Kutná Hora a okolí

Pracovní úvazek       Dohoda o pracovním poměru nebo dle dohody

Zaměstnavatel           LCC domácí péče, s.r.o., Siemensova 2717/ 4, 155 00, Praha 5

Hledáme pracovníka (pracovnici) pro pečovatelskou terénní službu v Kutné Hoře a okolí. Náplní práce je pomoc znevýhodněným občanům (pomoc při osobní hygieně, podávání jídla, běžný úklid, nákup, doprovod k lékaři, společnost apod.).

Požadujeme středoškolské vzdělání s maturitou nebo odborné vyučení s maturitou, kurz pracovníka v sociálních službách nebo středoškolské vzdělání zdravotní, praktické zkušenosti v sociálních službách, bezúhonnost, trpělivost a ochotu.

V případě zájmu pošlete životopis spolu s motivačním dopisem na e-mail iva.machova@lccdp.cz nebo výše uvedenou adresu. Dotazy na tel. +420 601 572 940, Iva Máchová.

 .

 

Obor                        Sociální pracovnice – specialista v oblasti sociální péče

Místo pracoviště       Kutná Hora a okolí

Pracovní úvazek      HPP

Zaměstnavatel          LCC domácí péče, s.r.o., Siemensova 2717/ 4, 155 00, Praha 5

Přijmeme sociální pracovnici – specialistu v oblasti sociální péče (podle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění). Jedná se o práci v terénní pečovatelské službě a sociální poradenství (přímá práce s klienty, individuální plánování, informování, zprostředkování, kontakt, spolupráce se sociální sítí, vedení dokumentace).

Požadujeme vysokoškolské nebo vyšší odborné vzdělání, ŘP „B“, komunikativní dovednost, práci v týmu.

Nástup možný ihned. Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem posílejte na e-mail iva.machova@lccdp.cz nebo výše uvedenou adresu. Dotazy na tel. +420 601 572 940, Iva Máchová.

 

.

Zavřít menu