Většina z nás dobře ví, jak je těžké zhubnout po Vánocích kila nabraná při konzumaci všech neodolatelných svátečních dobrot a získat zpět původní pevnou postavu, kterou jsme dříve měli. Co s tím? Pro radu jsme zašli za osobou nad jiné povolanou, Jitkou Brachovcovou – majitelkou Fit studia JB v Kutné Hoře. ………………………………………………….

Co byste poradila všem, kterým se po vánočních svátcích poněkud zaoblila postava?
Nejlepší pro trvalý efekt je kombinace úpravy jídelmíčku a zařazení intenzivní pohybové aktivity. Nejsou třeba drsné diety, stačí ozdravit jídelníček, omezit sladkosti a stravovat se vyváženě a pravidelně (nejlépe 5-6 jídel denně). Nezapomínat na čerstvé ovoce, zeleninu a pitný režim. Také je nutné si uvědomit, že bez pravidelného cvičení zhubnout a získat pevné tělo moc nejde. Pokud někdo není zvyklý cvičit, je důležité začít postupně a hlavně si vybrat druh cvičení, který Vás bude bavit.

A můžete nám poradit, která cvičení z Vaší nabídky jsou na hubnutí nejvhodnější?
Pro muže i ženy jsou vhodné tyto lekce cvičení s instruktorem: Walking (chůze na pásu), Spinning (jízda na stacionálních kolech), Jumping (cvičení na trampolínkách), Pump Fx (cvičení s nakladací činkou), Piloxing (box, tanec a pilátes v jednom), Kruhový tréning, různé druhy poslovacího aerobiku (P-class, Body Styling, Bosu Strength, Bosu interval, lekce břiho zadek, atd.). Pro zábavné hubnutí dětí máme dětský Jumping.

Máte ve Vašem studiu nějaké novinky?
Nově jsme v prostorách Alfa klubu zavedli Fly Yogu o kterou je velký zájem, z pomalých cvičení Chi-toning, různé druhy jógy, hlídání dětí při cvičení. Cvičíme i s miminky, těhotnými, úplná novinka bude od ledna Piloxing. Idea našeho studia je, že všechny lekce jsou za stejnou cenu, i novinky, aby celá nabídka byla dostupná všem klientům, máme slevy pro děti a důchodce, každý kdo se hýbat chce, si u nás to své najde.

(pr)

Nebyly nalezeny žádné obrázky

..

Zavřít menu