LED výsledková tabule do sportovní haly bude instalována začátkem příštího roku

Výsledkovou LED tabuli do sportovní haly Klimeška dodá společnost ATLAS servis CZ. Rada města 21. října schválila uzavření smlouvy o dodávce. S instalací nového zařízení město počítá začátkem příštího roku.

Spolu s novou výsledkovou tabulí do hlavní haly bude instalována i malá LED tabule, která bude poskytovat základní informace hráčům. Zároveň firma instaluje i venkovní LED tabuli na stěnu tréninkové haly směrem do Čáslavské ulice. „Zejména tuto tabuli vidím pozitivně. Bude informovat občany, co se na hale děje,“ uvedl Michal Vavák, manažer sportovní haly Klimeška, a podotkl, že vnitřní LED tabule bude sloužit zejména kutnohorským oddílům florbalu a házené, při jejichž zápasech zatraktivní atmosféru v hale. „Věřím, že najde uplatnění i při jiných velkých akcích na Klimešce,“ dodal. Stávající hlavní číslicová tabule bude přemístěna do tréninkové haly, menší číslicová z hlavní haly bude prodána.

S postupným rozvolňováním opatření snad v hale opět zavládne sportovní ruch

Z důvodu mimořádných vládních opatření život v hale v listopadu utichl. Sportovní hala Klimeška se stala výdejním místem respirátorů a ochranných pomůcek, a dokonce i dějištěm zasedání zastupitelů. S postupným rozvolňováním by se do haly měl začít vracet i sportovní ruch. „Doufám, že se život v hale rozjede co nejdříve, ze začátku alespoň pobytem uzavřených skupin v podobě tréninkových kempů mládežnických reprezentací v basketbalu, házené nebo volejbalu. Až pak se dle mého názoru rozjedou tréninky domácích oddílů. Jsem ale skeptický, obávám se, že pozvolné uvolňování proběhne až v lednu příštího roku,“ dodal Michal Vavák.

Monika Pravdová

Zavřít menu