Městská knihovna Kutná Hora hledá posilu do pracovního týmu!

Kutnohorská knihovna je stabilní organizací s dlouhodobou tradicí, mezi jejíž povinnosti patří také péče o více než 170 obecních knihoven v regionu. Tým metodiků, který  se o obecní knihovny stará, je aktuálně neúplný, protože kolegyni Lucku odvály pracovní povinnosti z Kutné Hory do Národní knihovny v Praze. A proto potřebujeme posilu a vyhlašujeme výběrové řízení na obsazení pracovní pozice

samostatný knihovník –  metodik

Hledáme aktivního, všestranného kolegu do oddělení regionálních služeb knihovnám, který se bude spolu s dalšími kolegy starat o obecní knihovny našeho regionu.

Metodik je knihovník, který zprostředkovává obecním knihovnám poradenskou, konzultační, plánovací a rozborovou činnost, tvoří výměnné knihovní fondy, rozváží je do obecních knihoven, organizuje vzdělávání knihovníků, semináře, porady, komunikuje se zástupci obcí i knihoven.

Práce metodika vyžaduje samostatnost, komunikativnost i organizační schopnosti a nabízí smysluplnou, naplňující, nejednotvárnou, časově flexibilní práci s prostorem pro seberealizaci v dobrém pracovním týmu kutnohorské knihovny.

Pokud Vás nabídka zaujala, na www.knihovna-kh.cz najdete podrobné informace o výběrovém řízení, přihlášky přijímáme do 15. června 2020.

A my se těšíme na nového kolegu, kterého bychom rádi přivítali třeba už od 1. července 2020.

Kontaktní osoba : Mgr. Gabriela Jarkulišová, tel. 737 243 826, email sefova@knihovna-kh.cz

 

 

 

Zavřít menu