Na Sázavafest z Kutné Hory už za 43 minut, cestujte vlakem a ušetříte

Další ročník oblíbeného festivalu Sázavafest ve Světlé nad Sázavou se nezadržitelně blíží. Z Kutné Hory na něm můžete být už za 43 minut, využijte nabídky Českých drah a ušetřete 25 % z ceny zpátečního jízdného.

Na festival přijeďte vlakem a využijte zvýhodněnou jízdenku Vlak+ Sázavafest se slevou 25 % ze zpátečního jízdného.

Osmnáctý ročník Sázavafestu se uskuteční opětovně v příjemném prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Letos se na multikulturní a multižánrový festival můžete vypravit od 26. do 28. července.

Na Sázafest jeďte vlakem. Díky nabídce Vlak+ Sázavafest získáte výhodnou jízdenku do 2. třídy se slevou 25 % ze zpátečního jízdného. Jízdenky s touto slevou, které zakoupíte v pokladnách ČD, mohou být vystaveny z kterékoli železniční stanice nebo zastávky ČD výlučně do cílových stanic Světlá nad Sázavou nebo Světlá nad Sázavou město. Pro uznání slevy je třeba jízdenku před cestou zpět nechat na její lícové (přední) straně orazítkovat na stánku Českých drah v areálu festivalu.

A kdo letos na festivalu vystoupí? Velkým lákadlem bude skutpina Kryštof. Těšit se můžete také na No Name, Grahama Candyho, Vojtěcha Dyka, Mandrage, Iné Kafe či Jaroslava Uhlíře.

tz

 

Zavřít menu