Oznámení pro voliče

V letošním roce jsme rozšířili počet volebních místností s bezbariérovým přístupem, a to o volební místnost, která bude zřízena v prostorách plaveckého bazénu v přízemí, kde je možný přístup chodníkem, který je přizbůsoben pro tělesně postižené.

Jedná se o volební okrsek č. 2 (který byl dříve v SOU a SO učiliště řemesel Kutná Hora, v Čáslavské ulici). Ostatní volební místnosti zůstávají na původních místech.

Jsme si vědomi toho, že všechny volební místnosti nemají bezbariérový přístup a může tedy nastat situace, že některý z voličů bude mít problém se do volební místnosti dostat. V takovém případě jsme připraveni pro občany se zdravotním postižením zajistit i hlasování mimo volební místnost, a to formou přenosné volební schránky.

V tomto směru uvítáme informaci o tom, že volič má zdravotní postižení, chce vykonat své volební právo a že z vážných zdravotních důvodů se nemůže osobně dostavit do volební místnosti. Takovou to informaci oznamujte prosím předem na Městský úřad na telefonní číslo:  327 710 341 a 327 710 338 nebo ve dnech voleb můžete požádat přímo volební komisi ve vašem volebním okrsku.

Eva Haroková, vedoucí odboru správního

Zavřít menu