Podejme ruku kutnohorské gastronomii

Podpořme společně gastronomii v Kutné Hoře nákupem z výdejních okének nebo objednáním rozvozu. Město Kutná Hora ve spolupráci s Bidfood Czech Republic s.r.o. a Diversey Česká republika, s.r.o. vyhlásilo soutěž na podporu podniků v gastronomii v Kutné Hoře. Soutěž probíhá od 15. 10. 2020 do znovuotevření gastro podniků.

Fotku svého nákupu před výdejním okénkem nebo při převzetí objednávky zašlete na soutez@kutnahora.cz a uveďte, zdali souhlasíte se zveřejněním vaší fotografie na sociálních sítích a webových stránkách města. Do předmětu emailu prosím vyplňte název podniku, ze kterého fotografie pochází.

O výdejních okénkách a podnicích, které nabízí rozvoz, budeme informovat na facebookovém profilu Kutná Hora a instagramu @visitkutnahora.

Ze zaslaných fotografií vylosujeme tři výherce, kteří obdrží poukaz v hodnotě 1000 Kč na konzumaci v podniku, ze kterého fotografii zaslali.

Výhru obdrží také tři podniky, které se nejčastěji objeví na fotografiích. A to v podobě balíčku čisticích prostředků od firmy Diversey a poukazu na objednávku potravin v hodnotě 10 000 Kč, 5 000 Kč a 2 500 Kč dle pořadí od firmy Bidfood, která k tomu poskytne 50% slevu.

Josef Viktora, starosta

Vít Šnajdr, místostarosta

Silvia Doušová, místostarostka

 

Zavřít menu