Máme tu nový měsíc a s ním i nové kulturní akce připravené pro Vás kutnohorským Klubem důchodců. Naše klubovna znovu otevírá po letní pauze. Věříme, že se již těšíte na setkání se svými kamarády a přáteli, s kterými během roku v klubovně, ale i na pořádaných akcích, prožíváte hezké chvíle.  ……………………………………………………………………………………..

Výbor Klubu důchodců vás v září zve na tyto akce:

2. 9. 2013 |13,00 hodin v KD. Příjem přihlášek na zájezd Janské Lázně, Jilemnice

9. 9. 2013 | 13,00 hodin v KD. Příjem přihlášek na zájezd ZOO Praha, Šestajovice

11. 9. 2013 | 7,00 hodin  Zájezd do Janských Lázní, odjezd od supermarketu Billa. Prohlídka lázeňského městečka, lanovkou na Černou horu, dále návštěva zámku v Jilemnici, který má bohatou sbírkou grafiky a map, zbraní a loveckých trofejí, sbírku betlémů a nejjemnější lněnou přízi na světě. Za prohlédnutí stojí i zámecký park, kde rostou vzácné rostliny, keře a stromy a 250 let stará lípa.

18. 9. 2013 | 7,00 hodin  Zájezd do ZOO Praha, odjezd od supermarketu Billa. Prohlídka – Zoologická zahrada má rozlohu 60 ha, z toho 50 ha činí expozice. Projít se můžete po 10 km cest! V ZOO žije 696 druhů zvířat v počtu 4804 jedinců. Dále navštívíme Svíčkárnu RODAS v Šestajovicích. Provozovna byla založena před 20 lety, uvidíte výrobu svíček čajových, konzumních, stolních, litých, tažených aj. Také uvidíte výrobu knotů na speciálním stroji. Po několika letech firma začala vyrábět i kosmetické přípravky, koupelovou sůl a parafinové zábaly. V podnikové prodejně lze zakoupit výrobky.

Na vaši návštěvu se těší Výbor Klubu důchodců Kutná Hora – kd.kh@seznam.cz

.

Zavřít menu