Upozornění na uzavírku: Od 4. do 7. července 4.00 hodin bude z důvodu konání pouti uzavřena i část Hrnčířská ulice

Z důvodu konání Sedlecké pouti a zajištění bezpečnosti chodců bude Hrnčířská ulice od okružní křižovatky se silnicemi č. I/2 a č. III/03322 po výjezd z čerpací stanice MOL od 4. července 6.00 hodin ráno až do 7. července do 4.00 hodin ráno uzavřena. Objížďka je vedena po silnici Masarykově a dále po Čáslavské ulici zpět na silnici č. II/126 – ulice Hrnčířská. Opatření ve vedení linkové osobní dopravy: Dopravní obslužnost nebude uzavírkou ovlivněna.

Od 29. června do 7. 7. platí úplná uzavírka místních komunikací ul. V Olšinách a Palackého (Stará Vítězná) v Kutné Hoře.

Sedlecká pouť bude zahájena ve čtvrtek a potrvá do pondělí. „Pouťové veselí ke Kutné Hoře neodmyslitelně patří. Hledali jsme možnou alternativu ke zrušené Sedlecké pouti o Velikonocích a našli vhodný termín na začátku prázdnin. Pouť bude sice omezená, svým rozsahem se ale až o tolik nezmění,“ konstatoval pořadatel pouti Josef Tříška, který se zavázal převzít odpovědnost za zajištění a dodržení všech platných bezpečnostních opatření. „Dbáme na bezpečnost a atrakce stavíme tak, aby se co nejméně tvořily takzvané špunty. Novinkou bude celé uspořádání lunaparku, klademe důraz na tvorbu dostatečně velkých prostranství okolo našich atrakcí. Připravujeme dezinfekce,“ konstatoval Josef Tříška.

tz, pra

Zavřít menu