„Kutná Hora je jedno z nejkrásnějších míst,” říká John Honner

V pátek 20. dubna proběhlo ve Vlašském dvoře slavnostní udělení ocenění, které jménem města Kutná Hora předal pan radní Jiří Kukla řediteli Czech American TV, panu Johnu Honnerovi.

Toto ocenění bylo uděleno za aktivní spolupráci a propagaci Kutné Hory v zahraničí.

„Kutná Hora je jedno z nejkrásnějších a mých nejoblíbenějších měst v ČR. Sem se vždy rád vracím“ řekl John Honner při převzetí ocenění a poděkoval Oddělení cestovního ruchu a marketingu za spolupráci.

Letos televize slaví 15. výročí od počátku vysílání. Za tu dobu bylo o Kutné Hoře odvysíláno mnoho videí a reportáží v několika reprízách. Reprízu loňské reportáže odvysílala televize tento týden a můžete ji vidět zde: https://www.catvusa.com/broadcast/central-bohemia-kourim-kutna-hora-bohemian-paradise-karlstejn/

Pan Honner se zdržel v Kutné Hoře celý víkend, aby mohl natočit další záběry z objektů, které loni nestihl navštívit. Tentokrát zavítal do Českého muzea stříbra a středověkého dolu, Galerie Středočeského kraje a kostnice. Zároveň se vydal i do okolí Kutné Hory, a to na zámky Žleby, Zruč nad Sázavou a také do nedaleké sklářské huti Jakub v Tasicích. Výsledná reportáž bude odvysílána na Czech American TV v horizontu dvou měsíců.

Eliška Tivodarová

Zavřít menu