V ZŠ Kamenná stezka zavládl stavební ruch, město v letošním roce dokončí obnovu zbývající větve stoupaček, které byly v havarijním stavu
Obnova zbývající větve stoupaček. Foto: pra

S ukončením školního roku zavládl v ZŠ Kamenná stezka čilý stavební ruch. Po loni dokončené obnově jedné ze dvou větví stoupaček a toalet, které byly v havarijním stavu, město zahájilo opravu zbývající části instalací. Pokračuje tak v nastartování investic do škol. Obnova zbývající části stoupaček v budově školy si vyžádá investici v celkové výši okolo 4,5 milionu korun včetně DPH a dokončena má být během letních prázdnin.

V prvním prázdninovém týdnu byly zahájeny bourací práce, odstraňování příček a původních zřizovacích předmětů, toalet, umyvadel, obkladů a to od přízemí až do třetího nadzemního podlaží.

Projekt řeší nové rozvody vody, kanalizace, elektroinstalace, ústředního vytápění, podlahového topení a napojení na stávající rozvody od suterénu až do horních pater objektu. Součástí bude i výměna příslušenství sociálního zařízení, povrchů, nové dlažby, obklady, výmalby. Na základě výběrového řízení práce pro město provádí stejná firma, která se již osvědčila při obnově první ze dvou větví stoupaček a toalet v loňském roce – PAMAK s.r.o.

V ZŠ Kamenná stezka zahájili obnovu další učebny v suterénu

Souběžně s obnovou zbývající větve stoupaček byla v ZŠ Kamenná stezka zahájena i rekonstrukce další učebny v suterénu, jejíž realizaci provádí firma vzešlá z výběrového řízení.

pra

Zavřít menu