O víkendu se poprvé v sezoně představí na Klimešce domácí z FBC

Poslední zářijový víkend bude v kutnohorské sportovní hale opět pestrý, nabídne florbal, házenou a volejbal. První zápasy na domácí palubovce Klimešky čekají florbalistky i florbalisty z FBC, další představení ve druhé lize mladšího dorostu obstarají mladí házenkáři z TJ Sparta. V neděli se na hlavní hale hraje volejbalový turnaj s účastí i kutnohorského oddílu a celý víkend působí na tréninkové hale další z kempů minivolejbalu v režii Volejbalové akademie pod vedením Zdeňka Haníka.

Volejbalová akademie a její kempy nebo semináře jsou už tradičním účastníkem a pořadatelem svých akcí na Klimešce. Několikrát za rok pořádá právě v Kutné Hoře velmi oblíbený kemp minivolejbalu v kombinaci hráče s rodičem za dozoru jedné z největších tuzemských kapacit přes volejbal Zdeňka Haníka. Nejinak je tomu i o víkendu 28.-29.9.

Děti s rodiči absolvují celkem 4 tréninkové bloky zaměřené na různé nejen volejbalové činnosti doplněné třeba i video rozborem v klubovně.

Sobotní program doplní první domácí utkání na Klimešce pro prvoligové ženy FBC Kutná Hora! Holkám se úplně nevydařil start do sezony před 14 dny, když mají zatím na kontě 1 výhru a 1 prohru. Zápas s tabulkově osmým týmem FbK Horní Suchá začíná v 18:00

Neděle 29.9. bude o dost rozmanitější. Od 8 do 14 můžete přijít podpořit děvčata z Volejbal KH na turnaji krajského přeboru.

Celý florbalový nedělní blok v podobě dvou mistrovských zápasů se ponese ve speciálním podtextu s podporou rodiny nedávno zemřelého Adama Roweho, florbalového hráčce i trenéra z domácího FBC, basketbalisty a vůbec sportovce. Vše začne prvním domácím zápasem FBC Kutná Hora v nové sezoně divize D mužů s týmem FBC Destila Slavkov, který je na programu od 15:00. Kluci mají zatím v tabulce zapsanou jednu prohru s Vysokým Mýtem a jeden přeložený zápas s Jindřichovým Hradcem.

Na muže navážou druhým víkendovým zápasem i ženy z FBC v druhé nejvyšší florbalové soutěži žen v Česku. Od 18:00 budou hostit tým FbK TJ Svitavy.

Neděli završí na tréninkové hale utkání druhé ligy mladšího dorostu v házené, kdy domácí Sparta vyzve zatím v tabulce poslední Rokycany. Domácí mladíci okupují aktuálně prostředek tabulky s jednou výhrou a jednou prohrou, úvodní hvizd zápasu zazní v 17:00.

Přijďte zafandit domácím hráčům a hráčkám a povzbudit je na cestě k vítězství!

Více na sportovnihala.kutnahora.cz

Michal Vavák

Zavřít menu