Hledáte možnosti středoškolského studia? Veletrh je právě pro vás! Uskuteční se v kulturním domě Lorec ve středu 9. října od 9 do 15 hodin

Veletrh učebních a studijních oborů v kulturním domě Lorec v Lorecké ulici 57 v Kutné Hoře se uskuteční ve středu 9. října od 9 do 15 hodin. Žákům osmých a devátých tříd základních škol, kteří ještě nejsou rozhodnuti o dalším studiu, může veletrh napovědět, kam by se mohli vydat po dokončení základní školy. Pod jednou střechou představí možnosti středoškolského vzdělávání školy a učiliště z okresů Kutná Hora, Kolín a dalších regionů. Zájemci o studium budou mít příležitost získat informace o nabízených oborech a dozvědět se o podmínkách a průběhu přijímacího řízení. Zorientovat se v široké nabídce pomohou přítomní pracovníci Informačního a poradenského střediska pro volbu a změnu povolání Úřadu práce ČR. Akci pořádá Úřad práce ČR, kontaktní pracoviště Kutná Hora, a GLprofi. Vstup je zdarma.

V Kolíně se přehlídka středních škol, gymnázií a učilišť koná v městském společenském domě ve dnech 7. a 8. října od 10 do 17 hodin, vstup je zdarma. Akce je rovněž určena žákům posledního ročníku základních škol, kteří se rozhodují o svém budoucím studiu a výběru povolání. Akci pořádá agentura Sofia pod záštitou Úřadu práce v Kolíně.

red

Zavřít menu