Jedna z nejlepších melodicko-hard rockových kapel současnosti zavítají opět do České republiky

MELODIC ROCK TOUR 2018

HUNGRYHEART (I)
BLACK TIGER (CZ)
support: VESPER (CZ)

Jedna z nejlepších melodicko-hard rockových kapel současnosti, italští HUNGRYHEART, zavítají opět do České republiky, kde se představí na společném turné s olomouckými BLACK TIGER.

Koncert se uskuteční 5. dubna v klubu Music Club Česká 1. Začátek ve 20:00. Společně s oběma kapelami vystoupí kutnohorská hard-popová formace VESPER.

HUNGRYHEART jsou italská melodicko-hard rocková kapela, kterou založili kytarista Mario Percudani a zpěvák Josh Zighetti a která se stylově pohybuje někde mezi Bon Jovi a Giant.  Hlavní autor kapely, kytarista Mario Percudani, je uznávaným instrumentalistou, který spolupracuje a vystupuje se světovými špičkami melodicko-rockové/AOR scény jako jsou např. Mitch Malloy, Ted Poley (Danger Danger), Jim Peterik (Survivor) aj. Jeho nezaměnitelnou kytarovou hru tak můžeme slyšet na celé řadě nahrávek melodického rocku. Aktuální sestavu Hungryheart tvoří: Mario Percudani (kytara, zpěv), a Josh Zighetti (zpěv), Stefano Scola (baskytara), Paolo Botteschi (bicí).

BLACK TIGER, přední česká AOR kapela, dokončuje v těchto dnech své první dlouhohrající album, které se nahrávalo ve studiu Tanzan Music (Itálie). Producentem nahrávky, na níž se pracovalo víc než rok a která vyjde na jaře 2018, je Mario Percudani. BLACK TIGER představí skladby z plánovaného alba na společném turné s HUNGRYHEART.

VESPER, energická hard-popová kapela s výhradně autorskou tvorbou, a to jak po stránce hudební, tak i textové. Na české hudební scéně působní kapela Vesper od roku 2007.

Zavřít menu