Kinematograf bratří Čadíků nabídl filmy i koncerty, dobrovolným vstupným přispěli diváci bezmála 17 tisíc korun na Konto Bariéry

7. ročník Kinematografu bratří Čadíků nabídl od 25. do 28. července hudební i filmové produkce na Palackého náměstí. Pobavil i pomáhal. Dobrovolným vstupným přispěli diváci na Konto Bariéry 16.870 korun.

S Kutnou Horou se Kinematograf bratří Čadíků rozloučil koncertem skupiny Gamba Blues Band, jejíž hudební začátky jsou spjaty s Kutnou Horou, s bývalým klubem Ulita v Sedlecké ulici. Letošní ročník Kinematografu nabídl ještě koncert kapel Trampoty, vystoupil italský muzikant, skladatel, hráč na ukulele Ukollolo, zahrála revivalová skupina New Bells (AC/DC Czech revival). I filmová nabídka byla pestrá. Letos měli návštěvníci možnost zhlédnout pohádku Mlsné mědvědí příběhy, životopisný film Meky, film Havel a program vyvrcholil komedií 3Bobule.

Pořadatelé děkují všem návštěvníkům, kteří přispěli na Konto Bariéry, Městu Kutná Hora a všem sponzorům za finanční podporu této tradiční akce.

red, Foto: Lukáš Bečán

Zavřít menu