Kutnohorští ochotníci uvedou reprízu úspěšného silvestrovského přestavení ještě 17. března

Zítra to roztočíme, drahoušku! je název silvestrovského představení kutnohorských ochotníků, jehož repríza se odehrála 11. ledna před zaplněným hledištěm Tylova divadla. Premiéra představení byla beznadějně vyprodána během několika dnů. Jevištní úpravu známé filmové komedie, která líčí věčné spory a nelítostné žerty dvou rozhádaných manželských párů, uvedou kutnohorští ochotníci ještě 17. března od 19 hodin. Více informací naleznou zájemci na webu divadla a v kulturním kalendáři.

Evžen Novák si jako invalidní důchodce přivydělává u komparsu. Jednou při návratu z natáčení se setká na pavlači se svou sousedkou Alenou Bartáčkovou a v žertu jí naznačí, že jí je manžel nevěrný. Jenže Kája Bartáček si to nenechá líbit a slibuje Novákovým pomstu! Začíná tak sousedská válka, kde další odvetné akce, budou následovat!

Hrají: Ota Fiala, Iva Pilcerová, Michal Smrkovský, Veronika Lebedová, Martin Čerych, Michaela Králiková, Marcela Jiroušková, Petra Wagenknechtová, Eva Bicanová, Martin Betuštiak, Tomáš Morawski, Zuzana Trnková, Hana Semančíková

Ze záznamu: Jana Kozáková, Jana Lebedová, Hana Mudrochová, Josef Krčil

Režie: Veronika Lebedová a Ota Fiala

Monika Pravdová

Zavřít menu