Další výstava se uskuteční v Mozaice na Kaňku, v objektu bývalé základní školy, od 4. do 14. června. Na své si tentokrát přijdou milovníci všelijakých sběratelských aktivit. Výstava „O sběratelství“ bude doplněna i Bleším trhem v sobotu osmého června. Tento den bude vstup na výstavu zdarma. ………………………………………………………………………..

Jako vzpomínku na sběratelskou éru (viz foto Otakara Matouška níže) pořádá Občanské sdružení Kaňk výstavu  s názvem „O sběratelství“ pro malé i velké v Mozaice na Kaňku (objekt bývalé základní školy). Výstava se koná ve dnech 4. 6. – 14. 6. 2013. Pokud na výstavu zavítáte, budete se moci zúčastnit tvorby sbírky i práce se sběratelským materiálem. Děti navíc mohou absolvovat výtvarné dílny (po objednání na ddm@kh.cz). V sobotu 8. 6. 2013 proběhne v rámci výstavy BLEŠÍ TRH, na kterém se můžete potěšit řadou pokladů a za symbolickou cenu si z nich třeba i založit sbírku. Dozvíte se také více o plánovaném projektu výstav mladých sběratelů. Vstupné na výstavu 10,- Kč, v sobotu 8. června zdarma.

.
florbal 2013

.
Je to již více než 25 let, co vznikl tento snímek Otakara Matouška ze sběratelské burzy v Kutné Hoře, tehdy hojně navštěvované zájemci z blízkého i dalekého okolí. Mohli jste na nich vidět různé sběratelské mince, bankovky, medaile, etikety, odznaky, zápalkové nálepky, ubrousky a mnohé jiné. Organizovali je kutnohorští sběratelé při Sdruženém klubu pracujících.

.
florbal 2013

 

 

.

Zavřít menu