Máte minutku?
Neváhejte se podívat, jak pracují někteří naši zaměstnanci.
Natočili jsme pro vás videa, která vám ukáží zákulisí firmy a provedou vás pracovním dnem našich zaměstnanců. Rozhodně se máte na co těšit.

Podívejte se na první video s Pavlem Turkem, který je u nás ve Foxconnu na pozici podnikového analytika a ukáže vám opravdu mravenčí práci, kterou zde vykonává.
Zajímá vás více? Pavel se svěřil s jeho cestou Foxconnem od úplného začátku až po přítomnost. V jeho zpovědi najdete nejen kariérní postup, ale také emoce a pocity, které ho provázeli. Přesvědčte se sami.

 

Zajímá vás o Pavlovi více než je ve videu? Přečtěte si něco o Pavlově cestě Foxconnem.

,,Momentálně pracuji jako podnikový analytik v kutnohorském závodě. Dříve jsem v rámci Foxconnu měl možnost pracovat například jako vedoucí směny, projektový koordinátor či exportní specialista. Kdyby mi někdo v roce 2007 řekl, co všechno tady zažiji, asi bych mu doporučil vysadit na pár dní prášky a smazal bych si jej z Facebooku.

Byl jsem totiž mladý, vyplašený vedoucí skupiny. Měl jsem jasnou představu o tom, jak bych chtěl dělat svojí práci. Samozřejmě jen teoretickou. A právě konfrontace teoretických znalostí s těmi praktickými byla ta klíčová složka, co mě tady drží až dodnes. To a také rodinná atmosféra. Nemyslím tím ,,rodinné posezení u krbu, poslouchání klasického jazzu z gramofonu a pití horkého kakaa“.

Co si budeme nalhávat. Často je to spíš „brácha o mě řekl že jsem hlupák, tak mu za to vyhodím jeho sbírku hokejových kartiček z okna“. Možná to může znít trochu drsně, ale nakonec se většinou všechno vyřeší a funguje se dál. Tvrdit, že je to tady vždycky sluníčkové, by nebylo pravdivé a ani uvěřitelné. Ale stejně jako v rodině, i tady se dá vše vyřešit a následně spolu fungovat často ještě lépe. Líbí se mi, že tento lidský rozměr si Foxconn v poslední době snaží posílit.

Je neuvěřitelné, jak se mu to daří navzdory jeho velikosti a v regionu nevím o firmě, která by na mě působila takhle silnou rodinnou atmosférou a zároveň byla schopná pravidelně posílat mzdu. Takže pokud někdo hledá realizaci v týmové práci, preferuje mezinárodní prostředí a nevadí mu, když si u toho najde spoustu přátel, může zkusit rodinu Foxconnových.

Jsem tady fakt rád…Foxconn – pracuj, kde žiješ”

 

 
Zaujala vás tato pozice? Hledáte práci vy nebo vaši známy? Podívejte se na naše stránky www.Foxconn.cz a dozvíte se vice o otevřených pozicích.

Popisek k videu: Skvělé video s Pavlem Turkem pro nás natočili borci z KHfilmin.
Popisek k fotce: Natáčení s klukama z KHfilmin si Pavel opravdu užíval.

Zavřít menu