Noční Kačina láká na strašidla v zámeckém parku, prohlídku zámku, divadla i koncerty

Objevovat strašidla v zámeckém parku za svitu měsíce, užít si divadelní představení, prohlídnout interiéry zámku s místním duchem nebo se zaposlouchat do večerních koncertů. To všechno mohou zažít návštěvníci Noční Kačiny v pátek 31. května. Národní zemědělské muzeum Kačina připravilo bohatý večerní program od 18 do 23 hodin.

 

Podvečer se ponese v divadelním duchu. V 18 hodin zahájí program v zámecké kapli loutková Pohádka o pohádce v podání pardubických ochotníků PoŠum. Hned od 19. hodiny čeká dospělé diváky multižánrové představení o bratrech Haasových HAAS – Dny po slávě, divadelní rozhovor s velkým českým hercem Hugo Haasem a jeho bratrem Pavlem v podání režiséra a herce Martina Dvořáka a tanečníka Norberta Žida z ProART Company.

 

„Až se setmí, zámecký park Kačina ožije strašidelným rejem. Rodiče s dětmi se mohou těšit na strašidelnou stezku plnou nevšedních zážitků nebo se s baterkou vydat hledat tajemství buď do oblíbené chotkovské knihovny nebo na zámeckou půdu, konírnu a bylinkovou zahrádku,“ láká návštěvníky ředitel pobočky NZM Kačina Pavel Douša. V zámku na ně čeká také speciální prohlídková trasa s oživlým duchem Rudym, která povede zámeckými interiéry.

 

Večer si návštěvníci mohou užít rovnou dva koncerty. Ve 20.30 zahraje hudebník, herec a stand-up komik Vojtěch Záveský aka Vojtaano a od 22 hodin pak zazní písně známé legendární kutnohorské kapely Krásné nové stroje v čele s frontmanem kapely Stanislavem Divišem.

 

A jaká by to byla strašidelná noc bez tajemných překvapení!

 

Program:

18:00 Pohádka o pohádce – loutkové představení v zámecké kapli

19:00 HAAS – Dny po slávě – divadelní představení v zámeckém divadle

(rezervace nutná zde)

20:30-21:30 Vojtaano – koncert

22:00-23:00 Krásné nové stroje – koncert

 

Vstupné:

Dospělí: 200 Kč

Snížené: 150 Kč

Děti 2-6 let: 70 Kč

Rodinné: 450 Kč

Na prohlídku s průvodci je nutná rezervace za příplatek 50,- Kč.

 

Vstupenky můžete zakoupit online zde.

tz

Zavřít menu