Obrazem: Putování za hudbou bylo zahájeno koncertem Jana Ingra a Pavla Ptáčka, 13. července v Čížkově skále vystoupí kapela Náhodné setkání

Putování za hudbou, letní prázdninový cyklus hudebních představení pod širým nebem v malebných zákoutích města a jeho okolí, bylo zahájeno ve středu 6. července koncertem na vyhlídce na Rovinách. Příjemnou atmosféru letního večera navodili muzikanti Jan Ingr a Pavel Ptáček. Již 13. července se příznivci pohodové muziky mohou těšit na kapelu Náhodné setkání, která vystoupí v Čížkově skále na kutnohorském Žižkově (na konci Královské procházky, pod vlakovou zastávkou Kutná Hora – předměstí).

O týden později, ve středu 20. července v 19.30 hodin zahraje u pramene sv. Vojtěcha kapela JeToJedno. Červencový program středečních hudebních večerů završí 27. července od 19.30 hodin Kateřina Špalková ml. a Andrea Kapounková, v jejichž podání zazní v parku pod Vlašským dvorem písničky z muzikálu (ABBA).

Prázdninové hudební večery, které organizuje Gabriela Březinová, budou pokračovat každou středu od 19.30 hodin i v srpnu. Program a více informací o třetím ročníku zajímavé akce naleznou zájemci na webových stránkách ZDE a na FB Putování za hudbou ZDE. Vstupné na všechny koncerty je dobrovolné.

pra

Zavřít menu