Palackého náměstí v Kutné Hoře ožije v neděli 6. června od 10 do 16 hodin řemesly

Jarní díl marketu s řemeslnými výrobky na Palackého náměstí v Kutné Hoře se bude konat v neděli 6. června od 10 do 16 hodin odpoledne. Těšit se můžete na keramické výrobky, přírodní kosmetiku, šperky, dětské oblečení, květiny a zahradní dekorace, obrazy a mnoho jiného. Hudební doprovod a občerstvení bude neodmyslitelně součástí trhu.

Zde je odkaz na video zachycující atmosféru na pilotním díle marketu:

Vážení,

jsme sestra, sestra a mamka Žáčkovy. Chtěly bychom do ulic našeho rodného města, do Kutné Hory, vnést živo a radost. A protože si celý svůj život jako vinařská rodina vážíme ruční práce, rozhodly jsme se zorganizovat v našem městě market s názvem Řemesla v Kutné Hoře, který by upozornil na hodnotu ruční výroby a představil kouzlo řemesel široké veřejnosti. 

Na podzim roku 2020 se nám povedlo zorganizovat pilotní díl marketu. U lidí sklidil velký úspěch a vlnu nadšení. I proto chceme v organizaci marketu pokračovat a pravidelně lidem nabízet akci, kde se všechna krása z blízkého i vzdáleného okolí spojí a nabídnout tak příležitost, jak strávit příjemný čas v doprovodu hudby od místních hudebníků na Palackého náměstí v Kutné Hoře.

Již tuto neděli 6. června proběhne od 10 do 16 hodin druhý díl marketu, jaro-letní. Někteří řemeslníci zde představí samotný proces jejich tvůrčí činnosti přímo na místě u svých stánků. Lidé tak neuvidí pouze výsledný produkt, ale odkryje se jim celý příběh výrobku zalitý pílí, snahou a v neposlední řadě láskou. Neboť když tvůrce svou práci nemiluje, nemůže vzniknout nic pěkného či chutného. Další předností je ve srovnání se sériovou výrobou pravidlo – co kus, to originál. 

Tímto bychom Vás chtěly pozvat k návštěvě marketu Řemesla v Kutné Hoře, který se koná v neděli 6. června od 10 do 16 hodin na Palackého náměstí v Kutné Hoře

Těšíme se na případnou brzkou viděnou!

S pozdravem, holky Žáčkovy

Zavřít menu