Páteční večer na zahradě restaurantu Dačický v Kutné Hoře zpříjemní hudbou brněnská kapela Budoár staré dámy

Kultura do města pořádá v letní sezoně 2021 další ze série tradičních pátečních koncertů na zahradě restaurantu Dačický v Rakově ulici 8. Dnešní večer to na zahradě rozbalí muzikanti z brněnské kapely Budoár staré dámy, 23. července se můžete těšit na Anetu & The Soul Uncles (včetně domácího strýčka Wilco Versteega) a 27. srpna zamávají létu na rozloučenou Phil Shoenfelt & Southern Cross. Kapacita omezena, doporučena rezervace předem.

Více informací naleznou zájemci na FB Kultura do města: Budoár staré dámy je brněnská kapela plující na vlnách české hudební scény úctyhodných dvaadvacet let. Vznikla na Vánoce v roce 1998. První koncert měla na jaře roku 1999 s Čvachtavým lachtanem. Kromě vlastních písní hraje kvarteto muzikantů zhudebněné texty českých básníků. „BSD přímo navazují na brněnskou alternativu první poloviny 80. let,“ praví Wikipedie. Sami o sobě říkají, že hrají „znepokojivé písničky, kterým můžete věřit“. Jak to s nimi tedy vlastně je můžete zjistit na vlastní uši 25. června večer na zahradě restaurantu Dačický v Rakově ulici 8 v Kutné Hoře, kde zahrají v rámci série tradičních pátečních koncertů pořádaných spolkem Kultura do města. Zatím si zkuste pustit malou ochutnávku a těšte se. Na shledanou u Dáči!.“ 

Začátky koncertů jsou vždy ve 20:30, vstupenky 100 Kč na místě, rezervace míst přímo v restauraci (tel. 327 512 248 – omezená kapacita!), info na 604 436 780 a Kultura do města.

red

Zavřít menu