Uskupení  EMPTY HEARTS, které balancuje na hraně mezi metalem a hardcorem se představí v pátek 21.6.2013 v Music Clubu Česká 1. Na posluchače čeká kapela se současným hudební soundem, fůzí hudebních směrů a trendů. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Po dvou letech se na kutnohorskou hudební scénu vrací členové známé skupiny Bez Dozoru. Nečekejte však kompletní partu s novým jménem,ani žádny chytlavý pop-rock. Uskupení kolem Honzy Mirgy (kytara,melodický vokál), Vítek Coufal(baskytara) a Honza Kratochvíl (bicí) dalo dohromady zcela novou kapelu se současným hudební soundem, fůzí hudebních směrů a trendů. Kapelu doplnil v půlce prosince 2012 Marffy Cassey (scream /growl vokály)  a lednu letošního roku se připojil Dominik Mudry (kytara). Jako support před debutem této kutnohorské formace zahraje FORTIX  ( punk-rock / V.Meziříčí ) a CHECKOPINT (crossover/Praha.

 

21.6.2013 od 20,00 hod. EMPTY HEART ( metal / hardcore) Kutná Hora, FORTIX  (punk-rock / V. Meziříčí ) a CHECKOPINT (crossover/Praha). Vstupné 100,- Kč.

 

.

Zavřít menu