Při letním dobrodružném putování Kutnohorskem a Kolínskem je možné s herním plánem sbírat razítka a soutěžit i o zajímavé odměny

Třetí letní Dobrodružné putování Kutnohorskem a Kolínskem pokračuje. „S námi se v létě a na podzim rozhodně nudit nebudete. Poznáte krásné památky, mnoho příběhů, dozvíte se něco o slavných osobnostech, ale také si odpočinete se sklenkou lokálního vína nebo půllitrem řemeslného piva a něčím dobrým na talíři,“ zve na dobrodružné putování po místech známých i neznámých Petra Ďoubalová, manažerka turistické oblasti Kutnohorsko a Kolínsko a doplnila, že dobrodružné putování zájemce doprovodí na místa, která by neměli při objevování Kutnohorska a Kolínska minout. Navíc s herním plánem můžete sbírat razítka a soutěžit o zajímavé odměny.

„Rozhodně doporučujeme naplánovat si delší pobyt nebo více opakovaných výletů, díky kterým dokážete prozkoumat KUKO ke své spokojenosti,“ doplnila Petra Ďoubalová.

Herní plány jsou k vyzvednutí v informačních centrech královských měst nebo na vybraných památkách, jejichž seznam najdete zde.

Kutnohorsko a Kolínsko – místa, kam se budete rádi vracet.

tz, pra

 

Zavřít menu