Sedlecká pouť se opět po roční pauze vrátí do Kutné Hory. Stane se tak už tradičně na velikonoční prázdniny, které v letošním roce připadají na 2. – 6. dubna. Pro malé i velké návštěvníky je připravena široká nabídka zábavných a adrenalinových atrakcí, kterých se do Sedlce každoročně vrací okolo sedmdesáti.

.
Ceny atrakcí se pak oproti minulému roku výrazně lišit nebudou. Změny budou v řádu možné pětikoruny, maximálně desetikoruny. O víkendu se pak přidají stánkaři. Ti budou přes víkend nabízet rozmanitou škálu zboží. Patřit jim bude dominantně ulice Vítězná, dále část ulice Hrnčířské k benzinové pumpě. Po celou dobu akce je připraveno občerstvení, které budou zajišťovat stánky s rychlým občerstvením, čínskými nudlemi a dalšími pochoutkami.
Sedlecká pouť v Kutné Hoře každoročně přiláká velké množství nadšenců z celé republiky. Svou rozlohou a návštěvností se řadí do prvních tří největších poutí v tuzemsku. Sedlecká pouť se už poněkolikáté v řadě může každým rokem těšit z několikatisícové návštěvnosti.
.
Dopravní omezení…

(tz)

.
Připomeňte si atmosféru loňské Sedlecké pouti v naší fotogalerii…

Nebyly nalezeny žádné obrázky


 

.

Zavřít menu