Skupina Broken Hearts z Kutné Hory vydala čtvrté album, nese název Here I am

Bratři Petr a Pavel Francovi pochází z Kutné Hory a jsou zakladateli hudebního projektu Broken Hearts. Za sebou mají tři desky a nyní natočili čtvrté album s názvem Here I am. Někteří z fanoušků je nazývají kutnohorští Modern Talking. Na tvorbě bratrů Francových je znát velký vliv a obdiv ke kapelám osmdesátých let. Jejich písně mají náboj a snadno se vám zakousnou do hlavy. Album Here I am vzniklo ve špičkovém pražském digitálním studiu Ateliér. Energické album obsahuje patnáct skladeb v soudobém tanečním duchu. Moderní aranžmá využívají v hojné míře samplingů, rytmických smyček a všech dalších prvků, jimiž se vyznačuje úspěšná taneční hudba. Broken Hearts představují naprosto současnou a posluchačsky vysoce atraktivní podobu aktuální taneční muziky. Díky vysoce kvalitnímu aranžerskému a technickému provedení jednotlivých skladeb, snese album HERE I AM srovnání se zahraniční produkcí v tomto trendu.

Nová deska skupiny Broken Hearts je tady, co nám o ní povíte?

Nové CD Here I am je naše poslední deska a myslíme, že se nám dost povedla. Obsahuje patnáct tanečních věcí a aranže snese srovnání se zahraničními kapelami. Zajímavostí této desky je i to, že jedna písnička je z části nazpívaná v ruštině a další věc, kterou jsme zkusili poprvé, je i rapovaní v bonusové písni From the night to morning light. Všechny skladby opět nazpívala zpěvačka Sarah Nice, která má hodně osobitý vokálni projev a její zpěv se pohybuje v melodických výšinách.

Touto deskou jste chtěli s projektem Broken Hearts  nadobro skončit, jak jste uvedli do tisku? Nebo jak to je?

Chtěli jsme opravdu skončit deskou Here I am, protože jsme opět udělali velký posun vpřed a říkali jsme si, že se má skončit v tom nejlepším a desku Here I am považujeme za svůj nejlepší počin. Ale asi si to ještě rozmyslíme, zda tato deska bude poslední, protože manažerka projektu Iva Beldová chce, abychom ještě aspoň jednu desku natočili a hlavně nám sehnala sponzora Hošek a syn, za to jí patří velký dík.

Jaká písnička z alba Here I am se vám líbí nejvíce.

Tak nám se líbí všechny skladby, ale pokud můžeme vypíchnout některé tak je to hlavně Baby Blue, 7 Lonely days a Here I am. Na našem poslední desce jsme si dali opravdu záležet a strávili jsme na něm hodně času.

O čem vaše písně jsou?

Naše písničky jsou především o lásce a rozchodech. Náměty čerpáme na ulici. Stačí se podívat kolem sebe a příběh je na světě. Kromě písničky Point of no return, která je o našich rodičích a věnovaná přímo jim a nejen ta. Naše celé album je věnováno našim jedinečným rodičům, kteří bohužel měsíc před vydáním naší desky, tragicky zemřeli.

Co nyní chystáte?

Chtěli bychom natočit videoklip k písničce Baby Blue. A pomalu hledáme nové náměty na novou desku.

Co byste vzkázali vašim fanouškům?

Aby se jim naše nové CD líbilo a že mají velké šance novou desku vyhrát. Stačí navštívit naše stránky https://broken-hearts34.webnode.cz a jít do kolonky soutěž. -tz-

Zavřít menu