Standing ovation pro festivalový orchestr Prague Summer Nights v sedlecké katedrále

Zaslouženého potlesku ve stoje se ve čtvrtek 27. června večer dočkal festivalový orchestr Prague Summer Nights, který se představil v katedrále Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele v Kutné Hoře Sedlci.

„Děkujeme festivalovému orchestru Prague Summer Nights a dirigentovi Jamesovi Burtenovi za skvělý koncert. Děkujeme za úžasný hudební zážitek pro všechny posluchače. Máme jen samé hezké reakce. Velmi si vážíme toho, že jsme si mohli poslechnout mladé hudebníky z celého světa,“ říká Robert Otruba, ředitel kutnohorské charity. Adi Muralidharan a jeho sólo na violoncello bylo špičkovým a nezapomenutelným zážitkem. Věříme, že si festivaloví hudebníci užili pobyt nejen v Kutné Hoře, ale i na dalších místech České republiky. Přejeme všem hodně sil a zdraví a děkujeme za radost, kterou svou hudbou posluchačům přinášejí.

Naše poděkování patří také organizátorům koncertu Classical Movements a Římskokatolické farnosti Kutná Hora – Sedlec. Výtěžek z dobrovolného vstupného 8 200 Kč podpoří Občanskou poradnu Oblastní charity Kutná Hora.

Marcela Mommersová, Oblastní charita Kutná Hora

Zavřít menu