V produkci kutnohorské Tylovy herecké školy (koprodukce W-Production) vzniká v těchto dnech krátký film Child Beer Challenge. Sociální síť Facebook totiž ovládla v únoru nová hra. Beer Challenge. Pivní výzva putovala od uživatele k uživateli. Po umístění videa s vypitím piva na ex následovala nominace tří přátel. ………………………………………………….

Pokud někdo z nich svůj úkol nesplnil do 24 hodin, byl nucen koupit vyzývateli basu piv. Hry se účastnili především nezletilí uživatelé facebooku, často i třináctileté děti! V sobotu 1. 3. jsme se v lokacích na kutnohorském předměstí Kaňk snažili uchopit a zpracovat toto téma a filmem poukázat na možné nebezpečné dopady této facebookové „hry“ a problematiku šikany a kyberšikany.
V režii autora scénáře Václava Veselého se před kameru postavili: Renata Vindušková, Tomáš Vinduška, Filip Vlach, Adéla Mojžíšová, Julie Nykodýmová, Pavel Školný, Jakub Janoušek, Štěpánka Pospíšilová, Jiří Brzobohatý, Jan Kukral, Mikuláš Ečer a Jakub Sloup, který je kameramanem projektu. Herci ve scénách nepožívali alkoholické nápoje, ani léky a nevykouřili žádnou cigaretu! Již brzy se můžete těšit na trailer.

Tylova herecká škola Kutná Hora

.

Zavřít menu