Na zámku Kačina se o víkendu 28. a 29. července uskuteční ZÁMECKÉ HODOVÁNÍ, které nabídne bohatou přehlídku dobrého jídla, doplněnou o doprovodný program.
Festival zve návštěvníky do tří hlavních sekcí:
- Kulinářskou show
- Prodej sýrových specialit a prezentaci restaurací
- Dětský koutek
Akce se koná před zámkem Kačina. Vstupné v ceně 60 Kč pro dospělé či 40 Kč pro studenty či důchodce bude k zakoupení na místě, při nákupu v předprodeji přes TicketStream předejdete frontám a půjdete rychlým VIP vstupem.
Akce se koná v časech:
- Sobota 11.00-20.00
- Neděle 10.00-18.00
Na místě bude kulinářská show šéfkuchaře Petra Erina Kováče, Prezidenta Culinary Club ČR, člena World Masterchef Society a Zlatého kuchaře – volba veřejnosti, hvězda TV pořadu Život z Pánve. Bude vařit lososa s kokosem a citrusy, grilovaného tuňáka na salátu s citrusovým vinagretem nebo krevety v kokosovém těstíčku. Dále představí s hostem Květou Vondrákovou zdravou kuchyni a to na téma Irský mech a sýr trochu jinak.
Pro rodiny s dětmi je připraven i dětský koutek.
Během celého festivalu je pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program, taneční vystoupení a spousty koncertů: harmonikář Tomáš Klásek, taneční škola Vergillio (DDM Kolín), zpěvák Jakub Tichý a kapela GROŠÁCI.
Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si domů spousty specialit a to stánků společností: Kamelie – Víno z Francie, Food Truck „Bonjour“, Waffle Brno, Beskydská Likérka, Mama Afrika, Atelier Sladkostí, Sri Lanka Curry House, Nos Macarons, Lakyho Chilli, Cheesy Market, …
Zámecké Hodování je rodinnou událostí s dětskou zábavou, soutěžemi, ukázkami vaření, koncerty a dalším doprovodným programem! -tz-
__________________________________
Program Kačina – Zámecké hodovaní 2018
Sobota 28/07:
- 11:15 : Tomáš Klásek – Harmonikář
- 11:30 : Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny
- 12:00 : Tomáš Klásek – Harmonikář
- 12:30: Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Losos, filetování, losos s kokosem a citrusy
- 13:00 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
- 13:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Grilovaný tuňák na salátu s citrusovým vinagretem
- 14:00: Tomáš Klásek – Harmonikář
- 14:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Krevety v kokosovém těstíčku
- 15:00 : GROŠÁCI, country-southern rock Praha
- 15:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Tataráček z lososa na opečeném toustu
- 16:00 : GROŠÁCI, country-southern rock Praha
- 16.15 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Losos, filetování, losos s kokosem a citrusy
- 16:45 : GROŠÁCI, country-southern rock Praha
- 17:15 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Tataráček s tuňáka s bílou ředkví
- 17:45: GROŠÁCI, country-southern rock Praha
- 18:20 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
Neděli 29/07 :
- 10:20 : Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny
- 11:00 : FootBag Show
- 11:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Losos, filetování, grilovaný losos s pečenou středomořskou zeleninou
- 12:00 : FootBag Show
- 13:00 : TS Vergillio – DDM Kolín
- 13:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina
- 14:00 : TS Vergillio – DDM Kolín
- 14:15 : Koncert – Jakub Tichý
- 14:30 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
- 15:00 : TS Vergillio – DDM Kolín
- 15:15 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Tataráček z lososa na opečeném toustu
- 15:45 : Koncert – Jakub Tichý
- 16.15 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
- 16:45 : Koncert – Jakub Tichý
- 17:15 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina
- 17:40 : Koncert – Jakub Tichý